Afbeelding
ingezonden mededeling

De mooiste shirts van het seizoen 2019/2020

Nieuws 1.022 keer gelezen

Het seizoen 2019/2020 is inmiddels alweer een paar maanden bezig, dus we hebben al zeker veel prachtige shirts voorbij zien komen. In ons eigen land mogen de huidige shirts van Ajax en Feyenoord er zeker zijn, maar hoe zit dat met het voetbal tenue in andere landen? Hieronder vind je drie shirts gedragen door buitenlandse clubs die beeldschoon zijn. Als liefhebber van voetbalshirts moeten deze zeker in jouw kledingkast hangen. De shirts inlijsten mag natuurlijk ook!

AS Roma – derde shirt
Het derde shirt van AS Roma mag zeker niet ontbreken op dit lijstje. Het shirt ziet er enigszins ouderwets uit, wat onder meer komt door de kraag. Het ziet er zelfs bijna uit als een polo, maar dit is niet het geval. Dit tenue is voornamelijk donkerblauw, maar heeft ook de traditionele kleuren van de club uit Italië. Het rood en geel van AS Roma zie je onder meer terugkomen in de kraag, maar ook in de uiteinden van de mouwen. Onder meer de Nederlander Justin Kluivert speelt dit seizoen in dit prachtige shirt ontworpen door Nike.

Sampdoria – thuisshirt
Ook de tweede inzending van deze lijst komt van een Italiaanse club, te weten Sampdoria. Dit tenue is gebaseerd op het verleden van de club, waardoor het een traditionele uitstraling heeft. Bovendien is er geen sprake van een sponsor op het shirt, wat over het algemeen het design toch wel wat verpest. Bij dit blauwe T-shirt is dat dus niet het geval, het heeft namelijk alleen het logo van de club en het logo van producent Joma op de voorzijde. Daarnaast heeft het nog een rode, een zwarte en twee witte strepen op de voorkant. Deze banen lopen ook door op de achterkant, terwijl ze ook terugkomen op de mouwen en de kraag.

PSG – uitshirt
Voor het laatste tenue wordt er een uitstapje gemaakt naar de Franse competitie. Vorig jaar werd het derde shirt van Paris Saint-Germain nog ontworpen door het merk Jordan, maar dit seizoen mocht de producent het uitshirt ontwerpen. Hierdoor is het shirt ook een heuse hypebeast item geworden, aangezien het zonder meer populair is geworden onder mensen die streetwear dragen. Het heeft een opvallende rode kleur, wat bijna op oranje lijkt. Deze kleur wordt 'Infrared' genoemd. Naast deze hippe kleur wordt het shirt afgemaakt met zwarte details. Het logo van de sponsor heeft een zwarte kleur gekregen, net zoals de logo's van Jordan en Paris Saint-Germain.

(ingezonden mededeling)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 8 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 9 uur geleden
Logo
Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 18 uur geleden
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00
Logo
• Asperen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Erik van Rooij wordt toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Asperen: 'Hij kan hier ook niets aan doen, dit is overmacht' update 22 apr, 19:46
Logo
• Arkel verloor zaterdag van Schelluinen en staat nu op een directe degradatieplek in 3C.
Versterkte degradatie: wie staan er op degraderen en wie gaan de nacompetitie in? (stand van zaken per 20/21 april) 22 apr, 19:45