Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Drie duels schorsing voor Corné van Hemert, Kerkwijk dient verweerschrift in

Nieuws 1.078 keer gelezen

KERKWIJK • Corné van Hemert heeft een voorstel voor drie duels schorsing gekregen. Kerkwijk laat het er niet bij zitten en dient een verweerschrift in.

Van Hemert maakte zaterdag in de uitwedstrijd bij Herovina een vermeende natrappende beweging. Voor scheidsrechter De Ruiter was dat genoeg om een rode kaart te trekken. Daarover was Nabil Bouchlal, de trainer van de vierdeklasser, na afloop al verbolgen: "Het was minimaal, maar de scheidsrechter zei dat hij die rode kaart wel moest geven. Het is nu afwachten. Ik hoop op één wedstrijd schorsing, maar bij de KNVB weet je het nooit."

Dat bleek ook te gelden in het geval van de schorsing voor Van Hemert. Hij kreeg niet één, maar een voorstel voor drie wedstrijden aan zijn broek. Veel te veel, vinden Bouchlal en Kerkwijk. "Dit is wat ons betreft een veel te forse straf. We gaan een verweer indienen. Daar gaan we ons deze week over buigen."

Wanneer de nieuwe uitspraak na het verweerschrift zal worden gedaan is niet bekend, maar Van Hemert mist in ieder geval aanstaande zaterdag het thuisduel met koploper Asperen.

Martin van Hemert

Freelance-redacteur Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden