Afbeelding

PSV-shirt voor pechvogel Thijs Schmidt

Nieuws 931 keer gelezen

AMMERSTOL • Aan de wedstrijd Moordrecht-Ammerstol op 19 oktober wil aanvaller Thijs Schmidt niet meer terugdenken. Hij werd plotseling geveld door een vuistslag van een ontspoorde tegenstander en brak zijn kaak op twee plaatsen.
De speler van Moordrecht werd meteen geroyeerd door zijn club. Schmidt revalideert na de operatie voorspoedig en moet pas over zes maanden terugkomen bij de kaakchirurg.

Om hem een hart onder de riem te steken tijdens deze donkere dagen benaderde bestuurslid Jan Ooms van VV Ammerstol Thijs' favoriete club PSV met het verzoek om een rood-wit shirt met de handtekeningen van alle profs te verstrekken. Ooms legde PSV uit wat Schmidt was overkomen in Moordrecht en vond gehoor bij Suzanne Boerboom van de pr-afdeling van de Eindhovense eredivisieclub. Zij wilde wel meewerken om de pijn van de PSV-fan te verzachten. Het gevraagde cadeautje werd afgelopen week inclusief kerstkaart naar sportpark De Snackert gestuurd, waar een glunderende Thijs Schmidt het shirt in ontvangst nam.

,,Een supertof cadeau van Jan. Ik ben een groot fan van PSV", aldus de muskusrattenvanger van de Krimpenerwaard.

Het slachtoffer heeft inmiddels een rechtszaak aangespannen wegens molest, revalidatiekosten en tijdelijke arbeidsongeschiktheid. De zaak wordt op 15 januari door de rechter behandeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden