Afbeelding
Foto: SV Capelle

Trainer Edin Curic keert terug naar SV Capelle

Nieuws Trainerscarrousel 976 keer gelezen

SPRANG CAPELLE • Edin Curic keert komende zomer na twee jaar weer terug bij SV Capelle. Curic komt over van GDC en wordt in Sprang Capelle de opvolger van Antoin van Pelt, die naar Sleeuwijk vertrekt.

Na zijn eerste periode bij SV Capelle is er altijd contact gebleven tussen club en trainer. Volgens het bestuur van de zaterdagderdeklasser een voorbeeld 'van positiviteit en oprechte betrokkenheid'.

'Met zijn kennis en jarenlange ervaring gaat Edin Curic vanaf komend seizoen voor minimaal twee jaar aan de slag. Niet alleen om het eerste elftal beter te maken, maar ook om gezamenlijk een herkenbare speelstijl te ontwikkelen voor de gehele club. Hij zal zijn kennis delen met jeugdtrainers om zo het niveau van onze talentvolle jeugdspelers nog beter te maken. Deze weg zijn we ingeslagen en Edin wil graag vanuit deze visie zijn werk van voorheen gaan afmaken en zo een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de gehele club'.

Curic kreeg meerdere aanbiedingen, maar koos voor SV Capelle. 'Er is vertrouwen dat de komende jaren sportieve verbetering hand in hand zal gaan gaan met veel plezier in het spel', melden bestuur en TC.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden