• Maarten van Gastelen.
• Maarten van Gastelen. Foto: Peter Verheijen

Maarten van Gastelen en Nieuw-Lekkerland na dit seizoen uit elkaar

Nieuws Trainerscarrousel 1.569 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Na twee seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen trainer Maarten van Gastelen en Nieuw-Lekkerland. De technische commissie had aangegeven door te willen, maar de oefenmeester twijfelde.

"Dat had niets te maken met de gebeurtenissen van de afgelopen weken", benadrukt Van Gastelen. "Nieuw-Lekkerland is een prachtige club en ik ben blij met de kans die ze me hebben gegeven. Ik heb hier veel geleerd."

Gevoel volgen
Vier weken geleden meldde de technische commissie dat ze met hem door wilden, maar de twijfel was al aanwezig bij de voormalig trainer van Streefkerk. "Er gaan spelers stoppen en we verwachten veel mutaties in de aankomende zomer. Je wilt op het juiste moment stoppen bij een club en voor mijn gevoel is dat na dit seizoen. Ik heb altijd mijn gevoel gevolgd."

Van Gastelen wil graag weer elders aan de slag gaan als oefenmeester. "Ik zie wel wat er voorbij komt. Ik zoek bovenal een ambitieuze club."

Nacompetitie
Maar eerst moet er nog worden afgesloten met Nieuw-Lekkerland. De eersteklasser kende een denderende start van de competitie en stond lang op de tweede positie. Door een mindere periode voor de winterstop, met het gestaakte duel tegen Oranje Wit door racistische opmerkingen van een toeschouwer als dieptepunt, is de club afgezakt naar de vierde plek.

Van Gastelen: "We gaan er alles aan doen om er een goed einde aan te breien. Het doel is om in de tweede helft van de competitie voor een plek in de nacompetitie te gaan."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden