Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Nivo Sparta kiest voor trainersduo Niels Blom/Bert Ruijsch

23 dec, 19:37 Nieuws Trainerscarrousel 2.084 keer gelezen

ZALTBOMMEL - Nivo Sparta zal volgend seizoen onder leiding staan van een trainersduo. Niels Blom en Bert Ruijsch zullen dat duo samen gaan vormen.

Voor de 37-jarige Blom is het zijn eerste klus als trainer van een eerste elftal, na eerder het tweede elftal van de club uit Zaltbommel onder zijn hoede te hebben gehad. Als voormalig trainer van onder meer Nivo Sparta, Gemert en UDI'19 is de 58-jarige Ruijsch de ervaren man van het duo. Hij is momenteel nog het hoofd van de technische commissie en bestuurslid.

Het belooft een flinke klus te worden om voor volgend seizoen een representatief elftal op de been te brengen. Daarover verschijnt deze week op Regio-Voetbal een groot interview met Ruijsch.

Keeperstrainer
Behalve het nieuwe trainersduo, werd ook bekend dat keeperstrainer Jan Keinemans na acht jaar wordt opgevolgd door de 34-jarige Bart Tinus. Hij stond onder de lat bij FC Den Bosch, JVC Cuijk, Spakenburg, OJC Rosmalen en UNA.

Stoppen
Rob van Loon wordt de trainer van het tweede elftal. Hij is momenteel nog werkzaam bij derdeklasser NOAD'32 en gaf een maand geleden aan te willen stoppen als hoofdtrainer.

Martin van Hemert

Freelance-redacteur Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie