Logo regio-voetbal.nl
• Ron Vlot wordt bij BZC'14 de opvolger van Hans de Jong.
• Ron Vlot wordt bij BZC'14 de opvolger van Hans de Jong. (Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie)
Trainerscarrousel

Vuren-trainer Ron Vlot volgt Hans de Jong op bij BZC'14

  •   keer gelezen   Nieuws

BRAKEL/ZUILICHEM - Ron Vlot wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van BZC'14. Hij wordt daarmee de opvolger van Hans de Jong, die op zijn beurt naar Wilhelmina'26 verkast.


De 52-jarige Vlot is momenteel bezig aan zijn derde en laatste seizoen als hoofdtrainer van mede-derdeklasser Vuren.  Eerder al had hij onder andere SVW, VVGZ, Groot Ammers en Sliedrecht onder zijn hoede.

Gedrevenheid
De TC van de fusieclub meldt verheugd te zijn met de overeenkomst met Vlot: "Met Ron denken wij de trainer te hebben aangesteld die onze (jeugdige) spelersgroep met zijn gedrevenheid en kennis naar een nog hoger speelniveau kan brengen."

Nuchterheid
De TC vervolgt: "Ron heeft een heldere en positieve voetbalvisie, schroomt niet om talent in te passen en is communicatief sterk. Met zijn enthousiasme en nuchterheid zal hij ook prima passen bij de cultuur van BZC'14."

Leeftijdsverschil
De keuze voor Vlot is opvallend te noemen, gezien het leeftijdsverschil tussen hem en de huidige trainer, de 34-jarige De Jong.

Er is een contract voor de periode van twee jaar overeengekomen, al spreekt de TC de intentie uit voor een langere samenwerking.

Martin van Hemert
Freelance-redacteur Regio-Voetbal
Volg @Martini93 op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup