Rick Adjei: ‘Als wij van Excelsior Maassluis winnen, doen wij goede zaken’ [voorbeschouwing] | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Kozakken Boys-trainer Rick Adjei.
• Kozakken Boys-trainer Rick Adjei. (Foto: Marcel van Dorst / Pro Shots / Kozakken Boys)
voorbeschouwing Voorbeschouwingen

Rick Adjei: ‘Als wij van Excelsior Maassluis winnen, doen wij goede zaken’

  •   keer gelezen   Nieuws

WERKENDAM • Kozakken Boys-trainer Rick Adjei bereidt zich voor op het eerste competitietreffen in het nieuwe jaar. Zaterdag komt Excelsior Maassluis naar De Zwaaier. Kozakken Boys is de nummer acht van de ranglijst. De ploeg uit Maassluis heeft zes punten minder en staat op plaats dertien.


De 'boys' vertrokken vorige week donderdag voor een trainingsstage naar Mierlo, waar op vrijdag een training werd afgewerkt. Zaterdag bij terugkomst werd nog wat arbeid verricht voordat de wedstrijd tegen FC Den Bosch werd gespeeld. "Ik heb met de groep de eerste competitiehelft geëvalueerd, wat tactische zaken doorgenomen en doelstellingen voor de tweede competitiehelft bij de groep neergelegd. De club wil naar een positie ergens tussen vier en zeven en daarvoor liggen wij op koers."

Variaties
Adjei weet dat zijn ploeg wat beter moet gaan voetballen. "Tegen Den Bosch hebben wij variaties op het 5-3-2-systeem uitgevoerd. Ik ben niet ontevreden, want wij hadden het duel kunnen winnen omdat Kay Tejan de beste kans kreeg. Na rust werden wij voetballend zelfs de betere ploeg.

Tegen Excelsior Maassluis kan Adjei niet beschikken over de geschorste Kay Tejan en Mark Veenhoven. "Jammer, maar daar hebben wij heel goede vervangers voor. Als wij tegen Maassluis de volle buit pakken, doen wij waarschijnlijk goede zaken."

(bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt Altena)

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup