Trainer Michel Roza per direct weg bij Peursum, Mark Krijgsman neemt het over | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Michel Roza is per direct weg als hoofdtrainer van Peursum.
• Michel Roza is per direct weg als hoofdtrainer van Peursum. (Foto: Rick den Besten )
Trainerscarrousel

Trainer Michel Roza per direct weg bij Peursum, Mark Krijgsman neemt het over

  •   keer gelezen   Nieuws

GIESSENBURG • VV Peursum en hoofdtrainer Michel Roza hebben 'in goed overleg' besloten de samenwerking per direct te beëindigen. Tot het einde van het lopende seizoen zullen zijn taken worden overgenomen door Mark Krijgsman.


De reden van de plotselinge breuk is gelegen in 'veranderde omstandigheden'. Club en trainer laten het bij die korte verklaring.

Roza had bij Peursum eerst het tweede elftal onder zijn hoede. Vorig seizoen schoof hij, met de ervaren Ton Heijstek aan zijn zijde, door naar de hoofdmacht. Dit seizoen stond Michel Roza als hoofdtrainer voor het eerst volledig op eigen benen.

Mark Krijgsman zal het seizoen 2019-2020 als hoofdtrainer afmaken. Hij was eerder enkele jaren trainer van o.a. Peursum JO19.

De Giessenburgers zijn in de 4e klasse D nog ongeslagen en staan, onder meer vanwege maar liefst zeven gelijke spelen, (bijna) halverwege de competitie vierde.

Vacature
Peursum had reeds een vacature uitstaan voor volgend seizoen. Momenteel worden gesprekken met kandidaten gevoerd. Peursum verwacht op redelijk korte termijn met de naam van de nieuwe hoofdtrainer naar buiten te kunnen komen.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup