Theo de Boon verruilt Nivo Sparta na drie seizoenen voor competitiegenoot Montfoort SV'19 | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Trainerscarrousel

Theo de Boon verruilt Nivo Sparta na drie seizoenen voor competitiegenoot Montfoort SV'19

  •   keer gelezen   Nieuws
Foto: aangeleverd

ZALTBOMMEL/MONTFOORT – Theo de Boon is volgend seizoen hoofdtrainer bij Montfoort SV'19. Hij verlaat competitiegenoot Nivo Sparta na drie seizoenen.


Montfoort SV'19 en De Boon zijn een eenjarig contract overeengekomen. Hij ziet de club als een 'goede eersteklasser' die voor hem bovendien goed en snel bereikbaar is.

Werkzaam
Eerder was de in Gorinchem woonachtige trainer onder meer werkzaam bij Hardinxveld, Sleeuwijk, TOGR, RVVH en Capelle, alvorens hij naar Zaltbommel kwam.

Kampioenschap
Onder leiding van De Boon wist Nivo Sparta vorig seizoen promotie naar de eerste klasse veilig te stellen, door middel van het kampioenschap in de tweede klasse.

Gelijkspel
Het huidige seizoen in de eerste klasse C begon Nivo Sparta nota bene tegen de nieuwe club van De Boon. De Zaltbommelaren hielden destijds een 1-1 gelijkspel over aan de uitwedstrijd in Montfoort. 

Volgende week zaterdag hervat Nivo Sparta de competitie als nummer twaalf in 1C met een uitwedstrijd bij Nieuw Lekkerland, dat de vierde plaats bezet.

Martin van Hemert
Freelance-redacteur Regio-Voetbal
Volg @Martini93 op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup