Interessante hervatting met GRC 14-Almkerk [voorbeschouwing] | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Jan Noorlandt
voorbeschouwing Voorbeschouwingen

Interessante hervatting met GRC 14-Almkerk

  •   keer gelezen   Nieuws

ALTENA • Komend weekend beginnen de clubs uit het Land van Altena aan het tweede deel van de competitie. Interessant is de hervatting zeker met de klapper en de derby tussen GRC 14 en Almkerk.


Bij beide clubs staat het prestige hoog in het vaandel. Op de voorhand is GRC 14 gezien de ranglijst favoriet. In een derby kan het echter goed spoken. Dat zou zaterdag op sportpark Almbos zeker kunnen gebeuren aangezien Almkerk het afgelopen seizoen twee keer de meerdere in GRC 14 moest erkennen. Revanchegevoelens zullen er dus zeker zijn. 

Kozakken Boys
In de tweede divisie is Kozakken Boys uitstekend aan de tweede seizoenshelft begonnen met overwinningen op Excelsior Maassluis en TEC. Daarmee hangen de Boys tegen de kopgroep aan. Zaak dus om er ook zaterdag tegen Jong Volendam vol tegenaan te gaan.

Achilles Veen
In de hoofdklasse blijft het wisselvallig bij Achilles Veen. De equipe van trainer John Karelse kwam niet verder dan een punt tegen 's-Gravenzande. Zaterdag tegen Duno D dus maar eens echt de spierballen laten zien op De Hanen Weide.

2F
In de tweede klasse F is het afwachten hoe de clubs uit de winterstop komen. Wilhelmina'26 moet de punten binnen kunnen harken tegen het wel onberekenbare GJS. Hetzelfde geldt voor Altena, dat Tricht moet kunnen hebben. Woudrichem zal een zware kluif krijgen aan EBOH. Hetzelfde geldt voor Sleeuwijk, dat het sterke VVGZ op bezoek krijgt.

3D
In de derde klasse D zal NOAD'32 sterk uit de start moeten komen om MVV'58 te kraken. Hetzelfde geldt voor Sparta'30 om de draad goed op te pakken bij Zwaluwe. GDC moet de punten in eigen huis kunnen houden tegen SV Capelle.

Zondag
Op zondag moet Be Ready direct zwaar aan de bak tegen Dubbeldam. In de vierde klasse start Dussense Boys met de uitbeurt tegen Terheijden.

Nico van Es

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup