Logo regio-voetbal.nl
• Aanvoerder Niels Kraay (midden) is mogelijk aan zijn laatste seizoen bezig.
• Aanvoerder Niels Kraay (midden) is mogelijk aan zijn laatste seizoen bezig. (Foto: Marco Oomen)

André van Vugt vol goede moed verder bij Well

  •   760 keer gelezen   Nieuws

WELL • In de winterstop werd bekend dat André van Vugt er een tweede seizoen bij Well aan vastplakt. Het belooft een flinke uitdaging te worden met de ploeg die momenteel hekkensluiter is in de vierde klasse D.

Het nieuws dat Van Vugt en Well de samenwerking met elkaar gingen verlengen, liet langer op zich wachten dan normaal gesproken het geval is. Dat had zo zijn redenen, legt hij zelf uit: "Well had te kennen gegeven dat ze graag met me door wilden. Daar heb ik in de winterstop rustig over nagedacht en nu ga ik weer vol goede moed en enthousiasme verder."

Stoppen ervaren krachten
De kans dat Van Vugt het in dat tweede seizoen zal moeten doen zonder drie ervaren krachten; René van de Werken, Dennis Bracht en aanvoerder Niels Kraay, is overigens levensgroot: "Ik denk dat die kans negentig procent is. En misschien nog wel meer. Er valt een hoop ervaring weg, maar tegelijkertijd geeft dat weer een uitdaging voor de 'jonge honden', zoals ze dat zo mooi zeggen. We komen wel weer tot een oplossing. We gaan kijken of we ze in de loop van het seizoen nog kunnen ompraten. Daar hebben we nog een maand of vier de tijd voor."

Hels karwei
Zaterdag wacht Well het thuisduel met Herovina. De eerdere ontmoeting in Herwijnen eindigde nog in een 7-0 pandoering. Ook zaterdag belooft het volgens de trainer van Well weer een enorme opgave te worden om aan dat treffen een resultaat over te houden: "We missen een aantal spelers vanwege kleine blessures en er zijn drie mensen op wintersport. Dan heb je zo een speler of vijf die van het lijstje af moeten. Het wordt weer een hels karwei."

Martin van Hemert

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup