Logo regio-voetbal.nl
Gemaakt op Kinderdijk on 26  Oct 2019 door Peter Verheijen Fotografie De Zwerver - SV Charlois
Gemaakt op Kinderdijk on 26 Oct 2019 door Peter Verheijen Fotografie De Zwerver - SV Charlois (Foto: Peter Verheijen)
Trainerscarrousel

Michel de Raad na het seizoen weg bij De Zwerver

  •   844 keer gelezen   Nieuws

KINDERDIJK • Michel de Raad zal De Zwerver na het seizoen verlaten. De oefenmeester nam het roer over na het vertrek van Edward Knook en is volop bezig om de Kinderdijkers ervan te behoeden dat ze uit de tweede klasse worden geknikkerd.

Op de Facebookpagina van de club laat de trainer weten dat hij als interim-trainer impopulaire maatregelen moest nemen, maar dat hij verwacht dat hiermee zeker progressie zal worden geboekt:

"Als interim-trainer heb ik noodzakelijke impopulaire maatregelen moeten nemen. Daar zitten natuurlijk de nodige hindernissen bij welke nog niet helemaal overwonnen zijn. Maar als we op de ingeslagen weg doorgaan zal dit ongetwijfeld leiden tot progressie en de nodige punten om De Zwerver in de tweede klasse te houden. Een unieke gelegenheid voor een andere trainer om met een schone lei bij deze mooie club in te stappen."

De Zwerver won afgelopen zaterdag met 2-1 van Rozenburg en vond daardoor aansluiting bij de clubs boven de degradatiestreep. Op dit moment bivakkeren de Kinderdijkers op de dertiende plaats van de tweede klasse D in de afdeling West II.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup