Win jij met jouw team de Raaak Personeel Cup? [advertorial] | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Raaak Personeel
advertorial Regio-Voetbal Toernooien

Win jij met jouw team de Raaak Personeel Cup?

  •   keer gelezen   Nieuws

Stel je eens voor. Jij staat aan het einde van dit voetbalseizoen met jouw team in de finale van de Raaak Personeel Cup. Het is een zinderend warme lentedag. En de wedstrijd is bloedspannend. Kansen over en weer. Jij maakt een prachtig doelpunt. Maar ook de tegenstander weet het doel te vinden. Na 90 minuten bikkelen is er nog altijd geen winnaar. De verlenging lijkt uren te duren. Spelers vallen uit met kramp, je komt zelf bijna niet meer vooruit. De verlenging blijft doelpuntloos. Na een korte pauze begint de spannendste penaltyreeks uit je carrière. En opeens is het moment daar. De tegenstander mist. En jij bent de eerstvolgende in de rij. Win jij met jouw team die cup?


Raaak Personeel sponsort dit seizoen voor de eerste keer een echt jeugdvoetbaltoernooi (van Regio-Voetbal). Tientallen meiden en jongens van teams onder de 13 en 15 jaar speelden al in de voorrondes. De komende tijd wordt het echt spannend! Want wie wil er nou niet de allereerste Raaak Personeel Cup in de wacht slepen.

Raaak is altijd dichtbij
Raaak Personeel is altijd dichtbij. Er is altijd een vestiging van Raaak Personeel bij jou in de buurt. Onze kantoren zijn niet weggestopt in de provinciehoofdstad, maar ze vormen een keten in de regio. En ze werken samen. Raaak Personeel is een uitzendbureau met 9 vestigingen. In Noord-Brabant vind je ons in Tilburg, Oosterhout, Waalwijk en Etten-Leur. In Zuid-Holland hebben we vestigingen in Papendrecht, Gorinchem, Capelle aan den IJssel, Schiedam en Alblasserdam, waar ook ons hoofdkantoor is gevestigd. Raaak Personeel bestaat 10 jaar en heeft 75+ medewerkers.

Team Gorinchem
Op de vestiging in Gorinchem zit een goed op elkaar ingespeeld team. Claudia, Leendert, Bart en Bennie zijn al lange tijd bij elkaar, variërend in dienstverbanden van drie tot tien jaar. 'Dat zegt iets over hoe goed we het met elkaar kunnen vinden, maar ook hoe warm Raaak Personeel als werkgever is', zegt Leendert Kamsteeg van de vestiging.

In onze vestigingen in de Westwagenstraat in het hart van Gorinchem komen dagelijks mensen binnenlopen. Vestigingsmanager Claudia Broier: 'De drempel is heel laag en we juichen het toe als mensen ons zien als sparringpartner of aanspreekpunt met betrekking tot al hun vragen over werk. We hebben in Gorinchem een ideale mix gevonden tussen veel plezier hebben, gecombineerd met hard werken wanneer dat moet!'

Leendert vertelt: 'We werken van twee kanten: enerzijds helpen we bedrijven met het invullen van hun openstaande vacatures en aan de andere kant komen er dagelijks ook mensen binnenlopen die op dat moment niet helemaal meer goed op hun plek zitten en aan ons vragen of wij hen kunnen helpen bemiddelen naar een nieuwe, passende baan. Onder het genot van een bak koffie of kop thee bespreken we vervolgens hun huidige situatie, gaan we in op hun kwaliteiten en wensen en hebben wij met ons eigen netwerk in de meeste gevallen ook concrete opties voor ze in de regio.'

Voor welke banen kan jij bij Raaak terecht?
Raaak Personeel bemiddelt met name kandidaten in de richting van logistiek, productie, transport, techniek, bouw en office. Bij dat laatste kun je denken aan commerciële, financiële en administratieve vacatures. Zowel parttime als fulltime komt voor, net als tijdelijke klussen als banen met de insteek om zo snel mogelijk op een vast contract te gaan.

Leendert Kamsteeg: 'Onze toegevoegde waarde is dat we banen in elke vorm en maat beschikbaar hebben en daardoor ook vaak meerdere mogelijkheden hebben voor kandidaten. Wil je graag in de logistiek werken, maar kun je door je hobby's of sport niet in ploegendiensten werken? Dan hebben we ook altijd opties in dagdienst! Dingen beloven is in ons werk weleens lastig, maar we doen met het complete team én de teams van andere vestigingen in de buurt altijd ons uiterste best om die ene baan voor de kandidaat te vinden.'

Meer info over Raaak Personeel én al onze vacatures zijn te vinden op: www.raaakpersoneel.nl

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup