Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Mohammed Nikbakht eerste nieuweling bij Roda Boys Bommelerwaard

Nieuws Spelerscarrousel 1.889 keer gelezen

AALST • De selectie van tweedeklasser Roda Boys begint langzaam vorm te krijgen. Naast het vertrek van een viertal spelers, staat in ieder geval de komst van Mohammed Nikbakht. De snelle voorhoedespeler komt over van buurman Nivo Sparta.

Mohammed Nikbakht maakte in de zomer van 2017 de overstap van hoofdklasser Achilles Veen naar - destijds - tweedeklasser Nivo Sparta. Na drie seizoen verkast hij dus naar de club uit Aalst.

Verder laat de technische commissie van de club aan de Veerdam weten verheugd te zijn met het verlengen van een negental selectiespelers. In het seizoen 2020/2021 kan de toekomstige trainer in ieder geval beschikken over Rik van den Broek, Jelle Scholts, Tom Diender, Diewe Kolbach, Rico Grandia, Christian van Aalst, Sander van Wijnen, Nils Loef en Armand Selmani. De tijdens de winterstop aangesloten jeugdspelers Sven van Driel en Jesse Hobo maken komend seizoen ook definitief deel uit van het eerste elftal.

De TC van sportcomplex De Maaskant, die Martijn Knoop, Rein Bastiaanse, Anouar Said en Martijn de Wildt ziet vertrekken, is nog niet uit gewinkeld en werkt hard om de selectie en de technische staf voor het volgend seizoen binnenkort rond te breien.

Theo Sprong

Freelance-journalist Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden