Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Damien Buwalda (Alblasserdam) en Stefan Zwang (VVGZ) keren terug naar Nieuw-Lekkerland

Nieuws Spelerscarrousel 1.119 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • De aanvallers Damien Buwalda en Stefan Zwang keren volgend seizoen terug bij Nieuw-Lekkerland. Daarmee vult de zaterdageersteklasser de vacatures in die ontstaan door het stoppen van Lennert de Vries en het vertrek van Harold Vrolijk.

Buwalda (28) keert na drie jaar Alblasserdam terug op het oude nest. Zwang (28) komt over van VVGZ. "Het is voor mij een herkansing op het teleurstellende seizoen 2016-2017 toen ik door een zware enkelblessure helemaal niet heb kunnen spelen voor Nieuw-Lekkerland. Ik hoop veel goals te gaan maken en belangrijk te zijn voor het team."

"Ik heb het goed naar mijn zin bij Alblasserdam, maar ik vind het erg leuk om weer terug te keren," vertelt Buwalda. "Dit voelt voor mij als het juiste moment." Voor zijn vertrek maakte Buwalda regelmatig zijn opwachting in het eerste elftal en was hij meerdere seizoenen een van de topscorers in de reserve-hoofdklasse. Ook bij Alblasserdam vindt hij regelmatig het net. 

Tegenover de komst van het duo staat het vertrek van verdediger Christiaan de Jong. Hij keert na twee seizoenen Lekkerland terug naar Streefkerk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app