Logo regio-voetbal.nl
• Herovina - Asperen.
• Herovina - Asperen. (Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie)

Herovina-Asperen krijgt een staartje

  •   keer gelezen   Nieuws

HERWIJNEN • De door Asperen gewonnen topper bij Herovina kende een vervelend einde. In het tumult na afloop van de wedstrijd heeft Jesse van Vliet (Herovina) nog een rode kaart gekregen.


Een speler van Herovina kreeg het na afloop aan de stok met de assistent-scheidsrechter van de gasten, waarna Jesse van Vliet de grensrechter getrapt zou hebben. Volgens de thuisclub zag de scheidsrechter niet dat de grensrechter daarvoor met zijn vlag geslagen had.

Asperen ontkent dit laatste. "De scheidsrechter heeft alles waargenomen", is het statement van de club. "Onze grensrechter haalde twee spelers uit elkaar en werd op zijn beurt weer door twee andere spelers van Herovina vast gepakt en weggehaald. De betreffende speler van Herovina (Van Vliet, MvH) stond toen niet eens in de buurt en trok een sprint en sprong met een karatetrap onze grensrechter in zijn rug."

Tijdens de wedstrijd werden Herovina-spelers Coen de Ridder (twee keer geel) en Kevin Steenbruggen (direct rood) al van het veld gestuurd.

Maarten van Hoogevest
Freelance-redacteur Regio-Voetbal en Het Kontakt Leerdam
Volg @MvanHoogevest op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup