• Herovina - Asperen.
• Herovina - Asperen. Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Herovina-Asperen krijgt een staartje

Algemeen 3.420 keer gelezen

HERWIJNEN • De door Asperen gewonnen topper bij Herovina kende een vervelend einde. In het tumult na afloop van de wedstrijd heeft Jesse van Vliet (Herovina) nog een rode kaart gekregen.

Een speler van Herovina kreeg het na afloop aan de stok met de assistent-scheidsrechter van de gasten, waarna Jesse van Vliet de grensrechter getrapt zou hebben. Volgens de thuisclub zag de scheidsrechter niet dat de grensrechter daarvoor met zijn vlag geslagen had.

Asperen ontkent dit laatste. "De scheidsrechter heeft alles waargenomen", is het statement van de club. "Onze grensrechter haalde twee spelers uit elkaar en werd op zijn beurt weer door twee andere spelers van Herovina vast gepakt en weggehaald. De betreffende speler van Herovina (Van Vliet, MvH) stond toen niet eens in de buurt en trok een sprint en sprong met een karatetrap onze grensrechter in zijn rug."

Tijdens de wedstrijd werden Herovina-spelers Coen de Ridder (twee keer geel) en Kevin Steenbruggen (direct rood) al van het veld gestuurd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden