Logo regio-voetbal.nl
• Kozakken Boys-voorzitter Henk de Goeij.
• Kozakken Boys-voorzitter Henk de Goeij.

Kozakken Boys-voorzitter Henk de Goeij hoopt op korte termijn opvolger te presenteren

  •   keer gelezen   Nieuws

WERKENDAM • In 2016 nam Henk de Goeij de taken van algemeen voorzitter Ad van Wijk over. "Als ik straks in november aftreed, ben ik vierenhalfjaar voorzitter van Kozakken Boys geweest."


De keuze om destijds de voorzittershamer van Van Wijk over te nemen was al niet gemakkelijk. "Dat geldt nu overigens ook bij mijn keuze om straks te gaan aftreden. Als ik mij ergens voor inzet, doe ik dat met hart en ziel. Dat geldt als eerste voor mijn gezin en natuurlijk voor mijn bedrijf. Ook het voorzitterschap van een club als Kozakken Boys kun je niet half doen. Dat vreet energie. Het heeft de laatste tijd echt consequenties voor mijn gezin en bedrijf gehad. Het zijn tropenjaren geweest. Nu ik alles reflecteer, besef ik dat ik keuzes moet gaan maken. Voorzitter van Kozakken Boys ben je zeven dagen in de week, vierentwintig uur per dag."

Het Kozakken Boys-bestuur met De Goeij voorop is serieus in de slag met een opvolger. "Ik durf nu al te zeggen dat dit gaat lukken. Dan neem ik met trots afscheid. En dat woord TROTS mis ik wel eens in Werkendam. Dat wij in dit kleine dorp met Kozakken Boys op dit hoge niveau kunnen voetballen, is écht heel bijzonder."

(bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt Altena)

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup