Logo regio-voetbal.nl
ingezonden mededeling

Beste gadgets om het meeste uit je training te halen

  •   keer gelezen   Nieuws

Steeds meer sporters maken gebruik van gadgets om de resultaten van de training te verbeteren. Met een aantal gadgets kan je resultaten meten en proberen het maximale uit je training te halen. Je kan de gadgets gebruiken tijdens je training thuis of in de sportschool. Maar ook tijdens het hardlopen op straat kan je de gadgets gebruiken.


Alleen welke gadgets helpen je echt om je prestaties te verbeteren? Wij hebben de beste gadgets voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Sporthorloge voor verschillende sporten
Een sporthorloge kan je helpen om je prestaties te meten en bij te houden. Het grote voordeel is dat je het horloge voor verschillende sporten kan gebruiken. Het maakt dus niet uit of je buiten gaat hardlopen of binnenkort gaat mountainbiken. Er zijn zelfs sporthorloges waarmee je geprogrammeerde trainingen kan volgen. Zo blijf je fit en weet je precies hoe je kan werken aan je conditie. Op het horloge kan je doelstellingen instellen en aan de slag om te sporten. Ongeacht de sport die je uitvoert kan je met het sporthorloge aan de slag.

Hartslagmeter met koppeling aan je smartphone of sporthorloge
Een hartslagmeter geeft veel informatie over je conditie en sportprestaties. Voor het verbeteren van je conditie kan je bijvoorbeeld op basis van je hartslag trainen. Maar je kan je hartslag ook in de gaten houden voor de vetverbranding. Met een hartslagmeter kan je meer uit je training halen en gegevens analyseren. Zorg ervoor dat je een meter met Bluetooth of ANT+ aanschaft. Je kan de meter dan combineren met verschillende sport apps.

Flipbelt of hardloopriem
Als je gaat hardlopen wil je zo'n min mogelijk bagage meenemen. Het nadeel is dat je wel misschien je telefoon, sleutels, pinpas en ID wil meenemen. Een Flipbelt of hardloopriem is hiervoor ideaal. De riem vormt geen belasting tijdens het sporten en je kan hier de benodigde spullen in bewaren. Zo kan je telefoon blijven gebruiken voor sport apps en is er ruimte om je sleutels te bewaren. Dit ontbreekt in de meeste hardloopkleding en daarom is een Flipbelt of hardloopriem ideaal.

Stappenteller voor extra beweging
Soms kom je in een periode terecht waarbij je lichaam wat minder beweging krijgt. Het is dan fijn als je wel gemotiveerd wordt om in beweging te komen. Met een stappenteller kan je jezelf motiveren om toch wat extra te gaan bewegen. De stappenteller zorgt ervoor dat je wat extra stappen gaat zetten en je kan eventueel doelen instellen. Met de beste stappenteller op zak zorg je ervoor dat je de extra beweging krijgt die je nodig hebt. Je wordt zo elke keer weer gemotiveerd om naar buiten te gaan. Je wilt tenslotte wel je doel van de dag halen en voldoende stappen zetten. Het is een prima gadget om jezelf te motiveren in beweging te blijven. Kortom een gadget die je niet mag vergeten in huis te halen.

(ingezonden mededeling)

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup