Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
Trainerscarrousel

Oud-prof Herman Verrips nieuwe trainer vv Cabauw

  •   keer gelezen   Nieuws

CABAUW • Herman Verrrips neemt komend seizoen de selectie van vv Cabauw onder zijn hoede.


De ras-Utrechter tekende afgelopen week -op gepaste afstand van Cabauw-voorzitter Ton van Beek- een overeenkomst om het jeugdige talententeam te gaan trainen, coachen en vooral te laten groeien.

Voetbaldier
"Herman is een voetbaldier pur sang en ziet het als zijn passie om vanuit zijn ruime voetbal- en trainerservaring jonge spelers te ontwikkelen op technisch en tactisch vlak", stelt Ton van Beek. "Hij is gepokt en gemazeld om (jonge) teams te motiveren en beter en constanter te maken. Hermans kernwaarden humor, eerlijkheid en transparantie passen naadloos bij onze club."

Verrips speelde in ruim dertien jaar als profvoetballer voor FC Utrecht meer dan 300 competitie- en bekerwedstrijden. Ook leidde dit tot enkele internationale wedstrijden voor de toenmalige UEFA-cup.

Na FC Utrecht speelde hij nog drie jaar voor PEC Zwolle, waarna hij zijn voetbalcarrière afbouwde bij Elinkwijk in de hoofdklasse.

Promoveren
Sinds 1998 is Verrips onafgebroken hoofdtrainer in het amateurvoetbal. Bij zijn laatste drie clubs sinds 2011 –vv Kockengen, SIVEO'60 en VOP, wist hij meerdere malen de nacompetitie te bereiken, periodetitels te pakken en tweemaal te promoveren.

Van Beek: "We verwelkomen Herman dan ook van harte bij onze mooie vereniging en wensen hem, zijn spelers en overige begeleiders heel veel succes, resultaat en voetbalplezier in het nieuwe seizoen, wanneer dat ook beginnen mag....."
 

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup