Logo regio-voetbal.nl
Spelerscarrousel

Sezer Sülün definitief terug naar SSC'55

  •   734 keer gelezen   Nieuws
Foto: Achilles Veen

SPRANG CAPELLE/VEEN • Sezer Sülün voetbalt vanaf het seizoen 2020/2021 bij zaterdagvierdeklasser S.S.C.'55. Daarmee keert hij terug naar de club waar het voetballen voor hem begon.

Dit keer is de terugkeer definitief. Sülün wilde eigenlijk al in de winterstop voor S.S.C.'55 gaan voetballen, maar zijn overschrijving van Achilles Veen naar S.S.C.'55 werd toen door de KNVB afgekeurd. Nu staat niets de overstap meer in de weg.

Sezer Sülün (32) heeft er zin in om bij zijn oude club aan de slag te gaan. Tot zijn negentiende voetbalde hij bij S.S.C.'55, waarna hij de overstap maakte naar Kozakken Boys. "Met een aantal jongens van de huidige selectie van S.S.C.'55 heb ik in de jeugd nog gevoetbald. Deze winter ben ik mee op trainingskamp geweest in Portugal. De selectie heeft veel potentie met een hoop jonge gasten. Ik wil mijn steentje bijdragen en de ervaring die ik opdeed in de hoofdklasse over proberen te brengen op die jonge gasten."

Bij S.S.C'55 gaat de verdediger weer samenwerken met Nigel Branderhorst, met wie hij enkele jaren bij Achilles Veen voetbalde.

Hoofdklasse
Sezer Sülün speelde 12 jaar op hoofdklasseniveau. Na drie seizoenen Kozakken Boys ging hij naar Achilles Veen. "Bij beide clubs heb ik het enorm naar mijn zin gehad. Bij zowel Kozakken Boys als Achilles Veen voelde ik me op mijn plek."

Met de stap naar S.S.C.'55 kiest hij niet alleen voor zijn oude club, maar ook voor zijn privéleven. Sülün is namelijk zzp'er en wil zich daar volop op kunnen concentreren. "Toen ik in de winterstop weer bij S.S.C.'55 was, voelde ik de waardering. Tel daarbij op mijn werk als zzp'er en de keuze voor S.S.C.'55 was redelijk snel gemaakt."

Reactie S.S.C.'55
"Als bestuur en TC zijn we blij met de komst van Sezer", is de reactie vanuit S.S.C.'55. "We hopen dat hij zijn ervaring kan overbrengen op de jongere spelers van de selectie. Daarnaast zijn de kwaliteiten van Sezer bekend en hopelijk draagt dit bij om ons doel te halen: zo snel mogelijk terugkeren in de derde klasse, waar we thuishoren. Al zal het niet meevallen om te promoveren gezien de kwaliteit van de vierde klasse. Maar als we er met elkaar de schouders onder zetten zijn we ervan overtuigd dat we het gaan realiseren."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup