• Cees Lagendijk.
• Cees Lagendijk. Foto: Rick den Besten

Cees Lagendijk per direct gestopt als technisch manager van GJS

6 mei, 12:29 Nieuws 2.441 keer gelezen

DALEM • Cees Lagendijk is per direct gestopt als technisch manager van GJS. Die beslissing heeft hij zondagavond gemeld aan het bestuur van de Gorinchemse tweedeklasser.

'Deze bijzondere tijden vragen aandacht voor andere zaken. Die andere zaken maken de combinatie van het runnen van een onderneming en het uitvoeren van de taken van technisch manager helaas niet mogelijk', luidt de motivatie.

Het bestuur van GJS betreurt de beslissing van Lagendijk en zegt de inzet, bevlogenheid en het enthousiasme van Lagendijk te zullen gaan missen.

Cees Lagendijk was maar liefst zeven jaar hoofdtrainer van GJS. Dit seizoen lag zijn focus op zijn rol als technisch manager en hield hij zich onder meer bezig met het voetbaltechnische beleid van de onderbouw. De contouren voor de bovenbouw staan eveneens in de steigers.

Daarnaast was Lagendijk de initiatiefnemer van de GJS-voetbalschool. 'Een mooie staat van dienst', concludeert het GJS-bestuur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Clubs regio Vijfheerenlanden: Heukelum aast op eerste seizoenszege, kaarten in 3D moeten nog worden geschud VOORBESCHOUWING 19 uur geleden
Afbeelding
Mooi programma met o.a. SVW-LRC, Papendrecht-GJS, Alblasserdam-Streefkerk en Arkel-Hardinxveld VOORBESCHOUWING gisteren
Afbeelding
Roda Boys-Almkerk, SVW-Achilles Veen, Heukelum-Arkel en De Zwerver-Streefkerk in tweede ronde districtsbeker Zuid I gisteren
Afbeelding
Almkerk jaagt tegen Oranje Wit op eerste driepunter, maar andersom geldt dat ook VOORBESCHOUWING 30 sep, 07:00
Afbeelding
VIDEO: Voorbeschouwing SoccerReporter op SVW-LRC 29 sep, 19:23
Logo
Afbeelding
Co van Iersel gestopt als leider van Sleeuwijk: ‘Het gevoel er niet meer bij te zijn, zal moeten slijten’ 29 sep, 18:00