Logo regio-voetbal.nl
Foto: Stockfoto 123RF
Spelerscarrousel

Brederodes voorziet met komst Bruce Reijmers in keepersvacature

  •   283 keer gelezen   Nieuws

VIANEN • Keeper Bruce Reijmers (20) maakt komend seizoen de overstap naar Brederodes. Reijmers heeft op divisieniveau de jeugdopleiding van USV Elinkwijk (vierde klasse zaterdag) doorlopen, waar hij afgelopen seizoen bij de A-selectie aansloot.

Brederodes-trainer Sander Kloos: "Bruce heeft zich bij een mooie club in een goed opleidings- en prestatieklimaat ontwikkeld en heeft de potentie en ambitie om in het seniorenvoetbal door te pakken. Door het vertrek van Bastiaan Spriel naar Delta Sports hadden wij een vacature. Video-calls hebben er mede aan bijgedragen dat het gesprek op gang kwam en er aan beide kanten het vertrouwen is. Bruce past qua niveau en profiel goed in onze selectie, wij zijn blij met zijn komst".

Bruce Reijmers: "Brederodes heeft zich goed voorgesteld en mij warm ontvangen. Ik ben blij om mij straks deel uit te mogen maken van de groep en mijn bijdrage te leveren. De visie van de club en haar doelen sluiten aan bij wat ook ik in een club zoek en ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking".

Peter Verbeek

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup