Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Hans Keller nieuwe voorzitter van vv Almkerk

  •   keer gelezen   Nieuws

ALMKERK • Ron van het Hof legt per 1 juni, wegens drukke werkzaamheden, zijn functie als voorzitter van vv Almkerk neer. Van het Hof zal worden opgevolgd door oud-eerste elftalspeler Hans Keller.


Op de clubwebsite meldt de vertrekkend voorzitter: 'Toen mij gevraagd werd het voorzitterschap op me te nemen, heb ik diep moeten nadenken of ik die belangrijke taak, naast mijn drukke baan, wel op me zou moeten nemen. Omdat de kandidaten niet voor het oprapen lagen en mijn Almkerk-hart zich deed spreken, ben ik overstag gegaan. De functie heb ik toen aanvaard omdat ik graag wilde bijdragen aan de nieuwe bestuurlijke inrichting van de club. Ik zag mogelijkheden om, samen met het kernbestuur, het enthousiasme en de inzet van de vele vrijwilligers verder te versterken en nieuwe, aanvullende, initiatieven aan te wakkeren. Helaas moet ik nu aankondigen dat ik mijn functie van voorzitter van onze prachtige vereniging met ingang van 1 juni moet opzeggen, omdat deze functie niet gecombineerd kan worden met mijn nog verder toegenomen werkzaamheden. Deze mededeling doe ik met een bezwaard hart, maar ook met een glimlach, omdat het bestuur een nieuwe, jonge, capabele voorzitter kan voordragen'.

Verrast en vereerd
Hans Keller hoefde niet lang na te denken om het voorzitterschap te aanvaarden: 'Zoals het klokje thuis tikt…. Nou, dat thuis is voor mij onze voetbalvereniging Almkerk. Op mijn vijfde jaar ben ik hier begonnen met voetballen. Mijn vader, broertjes en ikzelf waren vaak meer op het voetbalveld te vinden dan bij ons thuis aan de Anjerlaan. Toen ik recent gevraagd werd om voorzitter te worden, was de keuze dan ook niet moeilijk. Ik ben blij verrast en vereerd dat ik vanaf 1 juni in deze nieuwe rol mijn steentje bijdragen aan onze mooie vereniging'.

'Op dit moment kunnen we even niet 'thuis' komen. De velden blijven leeg. De tap blijft dicht. Natuurlijk zijn er op dit moment grotere problemen dan niet kunnen voetballen. Maar ik denk dat we allemaal het voetballen en het sociale contact dat daarbij hoort erg missen. Want wat is er lekkerder dan, na een klinkende overwinning, met een drankje in je hand, samen met je teamgenoten van de lentezon te genieten? Deze dingen zijn altijd vanzelfsprekend geweest. Maar nu ineens niet meer. Aan alles komt een eind en gelukkig zal dat ook met deze voetbaldroogte zo zijn. Als we iets kunnen leren in deze periode, dan is het wel hoe mooi het is om samen ergens voor te werken. Hoe belangrijk het is om iets voor elkaar over te hebben. En hoe leuk het is om samen plezier te hebben op het veld, in de kleedkamer of in de kantine'.

Schouders eronder
'Ik hoop daarom dat als we straks weer de wei in mogen, we er even bij stil staan hoe mooi het is om voetballer te zijn. Hoe mooi het is om deel uit te maken van onze vereniging. En dat dat ons motiveert om samen de schouders er onder te blijven zetten, binnen en buiten het veld. Want v.v. Almkerk, dat zijn wij allemaal. En samen zijn wij onverslaanbaar!'

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup