Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
Spelerscarrousel

Dillan Heijnen (Heinenoord) naar Lekkerkerk

  •   366 keer gelezen   Nieuws

LEKKERKERK • Voetbalvereniging Lekkerkerk heeft wéér een versterking binnen voor komend seizoen. Na het vastleggen van Jeffrey Altheer en Sammuel Almeida Seip Cardoso sluit ook doelman Dillan Heijnen deze zomer aan bij de selectie van nieuwe trainer Edward Knook, meldt Voetbal Rotterdam.

Heijnen is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij zaterdageersteklasser Heinenoord, een voetbaljaar dat in half maart eindigde vanwege de coronamaatregelen. "Best raar om zo te moeten eindigen", zegt de 30-jarige keeper. "Ik hoop in ieder geval dat er nog een moment komt om afscheid van elkaar te nemen. In de tussentijd ga ik me verheugen op mijn rentree bij Lekkerkerk. Ik heb hier al eens eerder een paar jaar onder de lat gestaan. Dat was in de tijd waarin Fred van Zon nog trainer was bij de club. Na die periode verkaste ik naar Neptunus Schiebroek om vervolgens bij Heinenoord te gaan keepen. Ik had het er op zich prima naar mijn zin, maar de voorbije maanden bekroop me steeds meer het gevoel dat ik toch graag een club dichter bij huis wilde zoeken, zeker ook nu mijn vrouw en ik een kindje hebben waar ik zoveel mogelijk tijd aan wil besteden. De keuze voor Lekkerkerk was voor mij logisch. Ik woon in het dorp en ben op de fiets binnen vijf minuten op het trainingsveld. Beter kun je het niet hebben."

Met de versterkingen 'in the pocket' hoopt Lekkerkerk zich op te werken tot een solide derdeklasser met promotiekansen. "Als ik naar de nieuwe selectie kijk, dan mogen we best ambitie hebben", zegt Dillan Heijnen. "Het plaatje voor volgend seizoen ziet er evenwichtig en goed uit. Ik heb er zin in om deel uit te maken van deze groep."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup