Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF
vacature

RFC zoekt een trainer voor het dameselftal

19 mei, 09:17 Nieuws Trainerscarrousel 447 keer gelezen

Voor het seizoen 2020/ 2021 is RFC in Raamsdonksveer op zoek naar een nieuwe trainer voor het dameselftal. Het elftal komt al enkele jaren uit in de vierde klasse en bestaat uit een hechte kern van speelsters. Naast de voetbalactiviteiten zijn de dames ook van de partij bij een feestje, of organiseren dit zelf.

Buiten het dameselftal heeft RFC ook diverse meisjesteams. De komende jaren zullen diverse meiden de overstap gaan maken naar de senioren. Een mooie uitdaging voor een nieuwe trainer om dit proces mede vorm te geven. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) die op dinsdag en donderdagavond de training verzorgt en op zaterdag de wedstrijd begeleidt. Heb je daarnaast ervaring met voetbal, als speler of als trainer en ben je communicatief vaardig, dan komen we graag met je in contact. Via Marco Peters (06 228 071 59 of voetbalzaken@rfc2017.nl) kun je je interesse kenbaar maken. Ook eventuele vragen kun je via dit mailadres stellen.

Over RFC: In 2017 zijn de buurverenigingen Good Luck en Veerse Boys gefuseerd tot RFC. Op dit moment is gestart met de bouw van een nieuwe accommodatie die de verbinding vormt tussen beide oorspronkelijke complexen. Voor meer informatie over RFC kunt u een kijkje nemen op de website: www.rfc2017.nl         

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie