• Kees Spaan.
• Kees Spaan. Foto: Teus Admiraal
update

Kees Spaan: 'Als club moet je betrouwbaar en transparant willen zijn'

Nieuws 2.731 keer gelezen

WERKENDAM • Op Voetbal247 doet Kees Spaan zijn kant van het verhaal over zijn plotselinge vertrek als technisch directeur van Kozakken Boys.

"Een onnodig conflict tussen het bestuur en mij", aldus Spaan. En: 'Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn voor mij belangrijker dan het uitoefenen van de functie van technisch directeur'.

Klik hier voor het volledige interview op Voetbal247

In de ogen van Kozakken Boys-voorzitter Henk de Goeij is het vertrek van Spaan onnodig. In AD/Rivierenland legt hij uit: "Ik heb nog eens aan Kees uitgelegd dat wij nog altijd een tekort op de begroting hebben en daarom geen financiële risico's willen nemen. Toen duidelijk werd dat de verdediger niet bij ons ging vertrekken, hebben wij de rem erop gezet. In onze optiek hebben wij er alles aan gedaan om de komst van een extra speler te voorkomen. Budgettair was dat niet verantwoord. Ik hoopte dat Kees de afspraken met de spelers een paar dagen kon rekken, zodat er voor ons als bestuur meer duidelijkheid zou zijn. Voor Kees betekende dat in onze ogen geen gezichtsverlies. Dat hierdoor onze relatie breekt vind ik bizar en eigenlijk volstrekt onnodig. Maar Kees heeft er zelf voor gekozen om te breken, niet wij. Wij hebben gesprekken gevoerd met veel betrokkenen. Is dit nog te lijmen? Nee dus. Het blijkt onmogelijk.''  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden