Afbeelding
advertorial

Het Trainingskampen.nl-gevoel

Nieuws 857 keer gelezen

Van het verzamelen bij de club tot het welverdiende drankje na afloop van de training, trainen met Trainingskampen.nl is de manier om met je team weer op te starten. 

Vanaf 1 Juli mag er weer gestreden worden op de voetbalvelden. Uiteraard gaan we voor het plezier, maar ook voor de 3 punten. Waar kun je je beter voorbereiden dan op een trainingskamp van de spécialist Trainingskampen.nl?

Ook tijdens de winterstop is er nu te boeken onder speciale flexibele voorwaarden, waardoor je zekerheid en garantie hebt wanneer de (versoepelde) maatregelen omtrent Covid 19 toch veranderen. 

Door goede afspraken met de leveranciers is het mogelijk om op 'Corona-proof locaties' te boeken. Blijf dichtbij huis in Nederland, België of Duitsland of pak komende januari het vliegtuig naar Spanje en Portugal. Alles is op maat en naar eigen budget te boeken bij Trainingskampen.nl

Vele regioclubs zoals Lekvogels, HSSC’61, Peursum, GJS, Vuren, GRC 14, VVAC, Kozakken Boys, LRC, Groot-Ammers en vele anderen hebben een compleet georganiseerd trainingsweekend via Trainingskampen.nl mogen beleven.

Neem contact op via: info@trainingskampen.nl of bel 078-6291577. 

Klik op de link voor een interview met Tim van Ammelrooy

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden