Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
Spelerscarrousel

Giovanni Hiwat niet naar Kozakken Boys maar naar SteDoCo

  •   1189 keer gelezen   Nieuws

HOORNAAR • SteDoCo heeft de selectie voor volgend seizoen rond met de komst van Giovanni Hiwat, die maandagavond in Hoornaar tot contractovereenstemming kwam.

Hiwat was zaterdag nog op proef bij Kozakken Boys, maar zal dinsdagavond voor het eerst bij derdedivisionist SteDoCo meetrainen.

De 26-jarige Giovanni Hiwat, die zowel de Surinaamse als de Nederlandse nationaliteit heeft, is een tweebenige aanvaller, die het liefst vanaf de rechterflank speelt. Hij komt over van het Zweedse Syrianska FC en was eerder actief voor PEC Zwolle, Helmond Sport, Sparta en SC Cambuur.

Op Voetbal247 zegt Hiwat: ,,Ongeveer een week of vijf geleden was er al eens contact tussen mij en SteDoCo. Destijds was er nog veel onzeker en kwam het niet tot meer dan die gesprekken. Recent nam men weer contact met mij op en toen klopte alles gewoon, het hele plaatje. Ik kende al wat spelers die in de selectie zitten en men heeft een ervaren trainer en assistent-trainer voor de groep staan. Ik heb er echt zin in. Ik wil weer lekker ballen en ik denk dat dit kan bij SteDoCo."


Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup