Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Giovanni Hiwat niet naar Kozakken Boys maar naar SteDoCo

20 jul 2020, 20:58 Nieuws Spelerscarrousel 1.601 keer gelezen

HOORNAAR • SteDoCo heeft de selectie voor volgend seizoen rond met de komst van Giovanni Hiwat, die maandagavond in Hoornaar tot contractovereenstemming kwam.

Hiwat was zaterdag nog op proef bij Kozakken Boys, maar zal dinsdagavond voor het eerst bij derdedivisionist SteDoCo meetrainen.

De 26-jarige Giovanni Hiwat, die zowel de Surinaamse als de Nederlandse nationaliteit heeft, is een tweebenige aanvaller, die het liefst vanaf de rechterflank speelt. Hij komt over van het Zweedse Syrianska FC en was eerder actief voor PEC Zwolle, Helmond Sport, Sparta en SC Cambuur.

Op Voetbal247 zegt Hiwat: ,,Ongeveer een week of vijf geleden was er al eens contact tussen mij en SteDoCo. Destijds was er nog veel onzeker en kwam het niet tot meer dan die gesprekken. Recent nam men weer contact met mij op en toen klopte alles gewoon, het hele plaatje. Ik kende al wat spelers die in de selectie zitten en men heeft een ervaren trainer en assistent-trainer voor de groep staan. Ik heb er echt zin in. Ik wil weer lekker ballen en ik denk dat dit kan bij SteDoCo."


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Wilhelmina'26 versterkt zich met Almkerk-aanvaller Areano van Seters 6 uur geleden
Afbeelding
Aanvoerder Rogier Gerritsen van LRC Leerdam stopt na dit seizoen 11 uur geleden
Logo
Afbeelding
Geschorste SVW-trainer Tutu Ndona: 'Ik heb absoluut niet op de tenen van de scheidsrechter gestaan' 13 uur geleden
Afbeelding
Ton van der Steen nieuwe trainr DSS'14 15 uur geleden
Afbeelding
SVW-trainer Tutu Ndona voor zes duels geschorst en mag dus zaterdag niet coachen in derby tegen LRC Leerdam 21 uur geleden
Logo
Afbeelding
Spirit wil meer vrouwen in technische functies 22 uur geleden