Startsein voor aanleg kunstgras op hoofdveld vv Alblasserdam | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Wethouder Arjan Kraijo (rechts) en de voorzitter van vv Alblasserdam, Arjan Maat, groeven samen een stukje van de toplaag van het veld af.
• Wethouder Arjan Kraijo (rechts) en de voorzitter van vv Alblasserdam, Arjan Maat, groeven samen een stukje van de toplaag van het veld af. (Foto: Aangeleverd)

Startsein voor aanleg kunstgras op hoofdveld vv Alblasserdam

  •   keer gelezen   Nieuws

ALBLASSERDAM • De voorzitter van vv Alblasserdam en wethouder Arjan Kraijo hebben het startschot gegeven voor de aanleg van een kunstgrasveld bij de Alblasserdamse club.


Het gaat om het hoofdveld van de voetbalvereniging. Voorzitter Arjan Maat groef samen met de wethouder een deel van de toplaag van het natuurgrasveld af. 

Speelklaar
De planning is dat het veld op 1 september 2020 speelklaar is. Het is de bedoeling dat de vereniging het veld vanaf het nieuwe wedstrijdseizoen kan gebruiken.

Nieuwe veldverlichting
Met kunstgras is het bij alle weersomstandigheden mogelijk om te trainen en wedstrijden te spelen. Het hoofdveld krijgt bovendien nieuwe veldverlichting van LED-lampen. Die gebruiken minder elektriciteit en hebben een langere levensduur. De hoofdaannemer is Tarkett Sports BV uit Oss.

Verhuizing camperplaats
De vereniging geeft één natuurgrasveld terug aan de gemeente. Op dit veld wordt na de zomerperiode een camperplaats aangelegd. ,,We zijn heel blij dat we deze afspraak met de vv Alblasserdam konden maken'', zegt wethouder Arjan Kraijo. ,,De verhuizing van de camperplaats van het Zuiderstek naar de nieuwe plek is belangrijk voor de ontwikkeling van het havengebied. Net zoals een kunstgrasveld belangrijk is voor de toekomst van de voetbalvereniging. Ik wens de vv Alblasserdam veel plezier en sportief succes op het nieuwe veld.''

Anne Marie Hoekstra
Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt editie Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @AnneMHoekstra op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup