Logo regio-voetbal.nl
Foto:
ingezonden mededeling

Wedden als vorm van investeren

  •   keer gelezen   Nieuws

Een beetje sporter ontkomt er bijna niet meer. In augustus staan de grootsten der aarde weer tegenover elkaar in de Champions League. Het is niet alleen het bekende miljoenenbal met alle grote sterren, maar ook een populair toernooi voor de sportwedder. De rechtsback van een vierdeklasser loopt van het veld en werpt snel een blik op de televisie: ‘1-0? Mooi, die speel ik ook!’


Wedden steeds populairder
Wedden op sport wordt met de week populairder. De bookmakers blijven komen en de bestaande bookies motiveren spelers om te blijven spelen. Zo wist TOTO al verscheidene clubs uit de Eredivisie aan zich te binden, waardoor de Nederlandse bookmaker in en rondom de stadions te vinden is. De bookmakers hebben wat betreft aandacht op dit moment zeker niks te klagen.

In 2021 legaal wedden
In Nederland mag je op dit moment geen weddenschappen aanbieden, het spelen op buitenlandse websites is gedoogd. Hierdoor heeft de wedder alsnog de mogelijkheid om online te kunnen spelen. De groei binnen Nederland krijgt in 2021 waarschijnlijk een enorme boost, wanneer bookmakers zelf vergunningen kunnen aanvragen.

De taboe op wedden sport, die in Nederland wel degelijk aan de orde was, verdwijnt langzaam. Dit komt mede doordat bookmakers steeds vaker in het openbaar treden. Door een charmeoffensief met onder andere Sjaak Swart en rapper Donnie te starten, heeft TOTO hier een belangrijke rol gespeeld. 

Lees je goed in over wedden
Door de enorme toevlucht op het gebied van online wedden, is het belangrijk om beslagen ten ijs te komen. Dit kun je doen door tips te volgen of je eigen strategieën te bepalen. Makkelijk is het echter niet en dus is inlezen een belangrijk aspect. Alleen dan beperk je je verliezen en maak je zelfs kans op wat bescheiden winst. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd.

Tips!

  • Kies een wedstrijd waar je echt veel over weet
  • Pak een weddenschap die volgens jou value heeft
  • Pak de hoogste odd, maar wel van betrouwbare bookmakers
  • Speel met geld wat je kan missen
    • Vier winst, maar accepteer ook verlies

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup