• Yannick de Bondt: nu Schelluinen, op de foto scorend voor Groot-Ammers.
• Yannick de Bondt: nu Schelluinen, op de foto scorend voor Groot-Ammers. Foto:Rick den Besten

Yannick de Bondt (Schelluinen): ‘Plezier maken, dan komt de rest vanzelf’

Nieuws Voorbeschouwingen 1.866 keer gelezen

SCHELLUINEN • Niet nog een jaar Groot-Ammers voor Yannick de Bondt. De sterkhouder komt dit seizoen uit voor competitiegenoot Schelluinen.

“Mijn vrienden Pascal van Delden en Robin Boekhout maakten de overstap naar Schelluinen. Menno Beusekamp is er assistent-trainer en ik had beloofd dan ook te komen. De samenwerking met Pascal verloopt tot nu toe perfect, we voelen elkaar heel goed aan. Hij kan de bal goed vasthouden en ook scoren. Als team gaan we plezier maken en dan komt de rest vanzelf. Met deze groep moeten we zeker voor een periodetitel gaan, maar vlak Hardinxveld en ook het versterkte Schoonhoven en De Alblas niet uit. Het wordt een leuk seizoen tegen Ameide, Streefkerk, VVAC en niet te vergeten Groot-Ammers.”

Voelt als vanouds
De Bondt (28) begon in de voorhoede. “Maar eenmaal in de senioren maakte ik bij Ammers 1 mijn debuut als linksback en verhuisde naar een positie centraal achterin. De laatste seizoenen speel ik op de nummer 10 positie, en af en toe in de voorhoede. Daar sta ik bij Schelluinen ook en dat voelt weer als vanouds.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app