Logo regio-voetbal.nl
<p>• Wilhelmina'26 - Woudrichem (1-3).</p>

• Wilhelmina'26 - Woudrichem (1-3).

(Foto:Ad Fricke)
Voorbeschouwingen

Hans de Jong legt de lat weer een stukje hoger bij Wilhelmina’26

  •   keer gelezen   Nieuws

WIJK EN AALBURG • Wilhelmina’26 gaat het seizoen in met de nieuwe trainer Hans de Jong. De 35-jarige De Jong wordt aan zijn zijde gestaan door conditietrainer en assistent Peter Pannekoek. “Het is mooi dat je als jonge trainer de kans krijgt bij Wilhelmina’26 en de tweede klasse is ook de mooiste competitie hier in de buurt met heel veel derby’s”, vindt De Jong. 


“Ik kan me hier mooi doorontwikkelen op tweedeklasseniveau”, aldus Hans de Jong, die als trainer Brakel en BZC’14 achter zijn naam heeft staan. “De groep is hier heel gedreven en nieuwsgierig en Wilhelmina’26 draaide een heel goed seizoen het afgelopen jaar. Daar ga ik op verder bouwen.” 

“Ik denk dat we er goed voor staan. De selectie is iets breder geworden. Dat zet de boel ook op scherp. Ik ga proberen het maximale uit deze groep te halen en hoop met Wilhelmina’26 weer een belangrijke rol te gaan spelen. Je moet de lat ook altijd hoger leggen. Als je zou zeggen: ‘We gaan voor een periode’, dan zou dat niet gek zijn op basis van het vorige seizoen.”

Nico van Es

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup