Logo regio-voetbal.nl

Foto:Kontakt Mediapartners

Voorbeschouwingen

Kylian Heemskerk zet hoog in met Rhelico

  •   keer gelezen   Nieuws

RUMPT • Toen de competitie een halfjaar geleden werd stilgelegd, stond Rhelico op de voorlaatste plek. Ook deze voorbereiding loopt het nog niet zoals gehoopt in Rumpt. Toch heeft aanvoerder Kylian Heemskerk alle vertrouwen in een goed seizoen.


Wie de drie afgetekende nederlagen in het bekertoernooi ziet, weet dat er bij Rhelico nog wel wat werk aan de winkel is. Kylian Heemskerk heeft echter wel een verklaring voor die mindere prestaties. 

“De trainer wil dat we bij de start van de competitie volledig fit zijn. We hebben in de voorbereiding dus hard getraind en veel wedstrijden gespeeld. Dat heeft er echter ook toe geleid dat er wat spelers geblesseerd zijn.” Heemskerk vindt ook dat de resultaten wat vertekend zijn. “We voetballen helemaal niet verkeerd, maar scoren wel heel moeilijk.”

Ervaring
Heemskerk hoopt dat er enkele ervaren spelers wat kunnen gaan toevoegen aan Rhelico. “We hebben een heel jonge groep, dus kunnen een beetje ervaring wel gebruiken.”

Vorig seizoen speelde Sjoerd Dragstra al mee en dit jaar moeten twee andere oudgedienden ook gaan aanhaken. “Willem Verweij en Erik Staarink komen er mogelijk ook bij. Willem is vorig jaar geblesseerd geweest en Erik gaan kijken of hij naast zijn werk zoveel mogelijk mee kan doen. Zulke spelers kunnen wel echt wat toevoegen aan ons team.”

Periodetitel
Alles bij elkaar hoopt Heemskerk dat er dit seizoen een flinke stap gezet kan worden. “We moeten uiteraard hoger eindigen dan vorig jaar, dat is duidelijk. Daarnaast wil ik graag voor een periodetitel gaan.”

Op het eerste gezicht een wel heel pittige doelstelling. “Maar waarom niet? Je moet toch een doel hebben. Als we echt gaan voetballen en het zit een beetje met met blessures en schorsingen, is dat best realistisch. Daarnaast moeten we in uitwedstrijden beter gaan presteren, het verschil met thuiswedstrijden was vorig jaar te groot.”

Maarten van Hoogevest
Freelance-redacteur Regio-Voetbal en Het Kontakt Leerdam
Volg @MvanHoogevest op twitter >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup