Logo regio-voetbal.nl

Foto:Kontakt Mediapartners

Voorbeschouwingen

Brian Bot terug van weggeweest bij SVS’65

  •   keer gelezen   Nieuws

SPIJK • Toen Willem Looijen, Marvin Westerduin en Levi Slob vorig jaar hun entree maakten bij SVS’65, waren de verwachtingen vooral bij de buitenwacht hooggespannen. Mede door blessures kwam er niet echt uit wat erin zat.


Afgelopen zomer vertrokken vier basisspelers uit Spijk. Fitim Meha en Kenny Lagendijk kwamen de vierdeklasser versterken. Maikel van Schaften kwam onlangs terug op zijn besluit om te stoppen.

Schouder
De van een blessure teruggekeerde Brian Bot kan ook beschouwd worden als nieuweling. Hij lag er met verschillende blessures vijftien maanden uit en kwam afgelopen seizoen dus helemaal niet in actie.

“Ik ben nu blij met iedere wedstrijd die ik speel”, zegt Bot. “De ellende begon met mijn schouder die uit de kom ging en waar later een breukje in bleek te zitten. Daarnaast heb ik me laten helpen aan een chronische hamstringblessure. De problemen zijn redelijk opgelost, maar ik ben er nog niet helemaal. Tegen NOAD’32 heb ik echter weer 75 minuten kunnen spelen, dus ik ben een eind op de weg terug.”

Top-5
Spijk mikte vorig seizoen al niet veel hoger dan een plek in de top-5 met eventueel deelname aan de nacompetitie. Die doelstelling ligt er voor dit seizoen weer. “Het is natuurlijk een ongelooflijk cliché, maar in deze 4e klasse kan iedereen écht van iedereen winnen. Het ligt allemaal heel dicht bij elkaar. De ploegen bovenin zullen ongeveer dezelfde zijn als vorig jaar, dus Asperen, Herovina en Peursum. Ik verwacht dat het versterkte Leerdam Sport zich daar ook bij gaat voegen en wij dan hopelijk ook. En we moeten ook SV Noordeloos niet uitvlakken, dat is ook een leuke ploeg.”

Zelf wil Bot vooral zoveel mogelijk voetballen. “Ik ben pas 27, maar na heel wat blessures is iedere wedstrijd en ieder seizoen mooi meegenomen.”

Maarten van Hoogevest
Freelance-redacteur Regio-Voetbal en Het Kontakt Leerdam
Volg @MvanHoogevest op twitter >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup