Logo regio-voetbal.nl
<p>• Rick Adjei.</p>

• Rick Adjei.

(Foto: Marcel van Dorst / Pro Shots / Kozakken Boys)
Voorbeschouwingen

Kozakken Boys moet meer de mouwen opstropen, vindt Adjei

  •   keer gelezen   Nieuws

WERKENDAM • Kozakken Boys-trainer Rick Adjei is tevreden met de vier punten uit de wedstrijden tegen ASWH en Spakenburg. De thuisoverwinning op de ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht krijgt meer cachet nu de Ambachters zaterdag Noordwijk klopten. 


Na het gelijkspel van zijn team bij Spakenburg had de Gorcumer wel wat kanttekeningen. “Wat ik voor de rust heb gezien, is niet goed. Kozakken Boys won geen duels en dat deed mij pijn. Dat kan niet, want dat is de basis om een wedstrijd naar je hand te zetten. Wij moeten net als vorig seizoen weer leren poetsen. Dat heb ik de boys in de rust duidelijk gezegd. Gelukkig ging dat in het tweede deel veel beter en hebben wij toch verdiend een punt mee naar huis genomen.” 

Wedstrijden tegen de ‘vogels’ hebben altijd iets speciaals. “Zij hebben twee keer gewonnen en hebben dus maximaal vertrouwen. Maar dat geldt beslist ook voor ons. Tegen ASWH hebben wij lang gedomineerd en na rust was het tegen Spakenburg ook echt goed. Daar kunnen en moeten wij mee verder.” 

Spelhervattingen
Adjei zal met zijn staf deze week extra aandacht aan de spelhervattingen geven. “Ik zal de beelden nog eens goed bekijken, maar volgens mij zag het er bij het tweede doelpunt van Spakenburg niet goed uit. Opnieuw krijgen wij een doelpunt tegen uit een corner van de tegenstander. Dat gebeurt ons te vaak. Bij 1-1 was ik ervan overtuigd dat wij dit potje konden gaan uithalen. Nu moesten wij weer in de achtervolging. Wij moeten echt nog stappen maken in volwassenheid.”

Dinsdag testte Adjei in een oefenwedstrijd tegen CHC, de vorm van Johnny Lommers, Jeffrey van Nuland en Sven van Ingen. Royston Drenthe speelde nog niet omdat men met hem nog voorzichtig is.

(Kozakken Boys Thuispagina’s in Het Kontakt Altena)

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup