Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Kerkwijk heeft ambitie en kan wel eens verrassen

Nieuws Voorbeschouwingen 1.259 keer gelezen

KERKWIJK • Kerkwijk is klaar voor de competitiestart tegen buurman Well. 

Trainer Nabil Bouchlal had 34 spelers op de eerste training. “Die heb ik allemaal in de oefenwedstrijden speeltijd gegeven. Dat hebben ze verdiend. Er is kwaliteit genoeg, maar er kunnen er zaterdag, op eigen veld, maar elf beginnen.” 

Bouchlal stelt vast dat Kerkwijk zich heeft verbeterd ten opzichte van het vorig seizoen, waarin de ploeg begin maart na de laatste gewonnen wedstrijd tegen Well, op plaats acht stond. “Met name voorin heb ik door de komst van nieuwkomers veel mogelijkheden.” 

Blij met nieuwkomers
De voormalig speler van Willem II, Kozakken Boys en Achilles Veen is blij met nieuwkomers als het jonge talent Joël Vos (Roda Boys/Bommelerwaard) en de fysiek sterke linkspoot Jort de Jong (19) van Nivo Sparta JO19, die zowel achterin als op het middenveld uit de voeten kan. Ook aanvaller Daniël Jorge Goncalves komt van Nivo Sparta. Hariz Poric sloot wat later aan en heeft ook een verleden bij Nivo Sparta, maar verkeerde het afgelopen jaar in Oostenrijk. “Hij is voor Kerkwijk een versterking. Hij kan op tien spelen, maar kan ook op de flanken functioneren.”

Bouchlal vervolgt: “Wij kunnen aan de bak, want na Well krijgen wij met Herovina en Asperen te maken. Ook wij hebben ambitie, dus na drie wedstrijden weten wij waar wij mogelijk uitkomen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden