Afbeelding
Foto: Gijs van Tuijl

GVV’63 gaat op zoek naar goede competitiestart

Algemeen Voorbeschouwingen 1.224 keer gelezen

GAMEREN • Een machtige tussensprint van GVV’63 werd vorig seizoen in maart, door de komst van het Covid 19-virus, bruut onderbroken. De ploeg won in die fase onder meer royaal met 2-5 bij het ongenaakbaar geachte GDC. Ruim een half jaar later lijkt het virus de kop weer op te steken. Toch wordt komend weekeinde de start van het nieuwe seizoen gemaakt. Is GVV’63 er klaar voor? 

“Voor mijn spelers heeft de voorbereiding op het seizoen ruim een half jaar geduurd. Die willen nu wel hoor”, begint GVV’63-trainer Denny van Geffen zijn visie op het nieuwe seizoen. “Zij speelden op 7 maart uit bij ONI hun laatste wedstrijd.” 

De ploeg uit Gameren won destijds met 1-3. De laatste treffer van het seizoen 2019-2020 was van Michel Kooijman. 

Van Geffen weet niet waar zijn ploeg op dit moment staat en tegenstander SV Capelle is een opponent met een deels nieuwe selectie. “Wij hebben in de voorbereiding goed getraind, maar nauwelijks goede oefenduels kunnen spelen en de beker stelde al helemaal niets voor.” 

Prijzen
Voor het eerst in de clubgeschiedenis werd de knockoutfase van het bekertoernooi bereikt. “Dit seizoen moet de start beter”, stelt Van Geffen. “Vorig jaar begon de ploeg met slechts vier punten uit de eerste acht wedstrijden.

GDC, BLC, maar ook de nieuwkomers HSSC’61 en SC Everstein willen meedoen voor de prijzen. GVV’63 zal eveneens graag bij de top-zes aansluiten. De ploeg uit Gameren voegt de overal gemakkelijk scorende spits Nick Linnenbank aan de selectie toe. 

Van Geffen kan zaterdag nog niet beschikken over Hidde Boersma, Richan Kreling, Bjorn van Bruchem en Thomas van der Leij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden