Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
Voorbeschouwingen

‘Mr. FC Den Bosch’ Jan van Grinsven vraagt beleving van Roda Boys

  •   keer gelezen   Nieuws

AALST • Roda Boys/Bommelerwaard wordt jaarlijks tot de favorieten in de tweede klasse F gerekend. Dat is voor het zaterdag startende seizoen niet anders. Dit keer met ‘Mr. FC Den Bosch’ Jan van Grinsven als trainer voor de groep. 


De Brabander heeft zijn handen wat meer vrij bij de Bosschenaren en is met veel plezier op De Maaskant aan de slag gegaan. Hij moest wel weer even wennen aan het ritme bij de amateurs. 

“Dat was bij de andere amateurclubs waar ik werkte hetzelfde verhaal. Door blessures en late vakanties is van een serieuze voorbereiding nauwelijks sprake. Daar moet ik mee leren leven, het is nu eenmaal niet anders. Uitslagen in oefen- en bekerwedstrijden zeggen me dan ook helemaal niets.” 

Gretig
Van Grinsven had op de laatste training voor de start van het seizoen in Papendrecht tegen Drechtstreek zijn groep vrijwel compleet. Hij maakt zich alleen zorgen over de inzetbaarheid van de van Achilles Veen teruggekeerde Toby Tan, die zaterdag een kuitblessure opliep. Jarno van Vuren en Maikel van Opijnen (rug) zullen niet van de partij zijn.

“De groep maakt een gretige indruk. Het is belangrijk dat wij goed starten. Natuurlijk is er sprake van enige druk, dat hoort nu eenmaal bij het voetballen. Ik vraag vooral beleving van mijn team.”

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup