Logo regio-voetbal.nl
Foto: Stockfoto 123RF

Willem Looijen (SVS’65) en Ferry Meijdam (Heukelum) scoren driemaal

  •   keer gelezen   Nieuws

REGIO LEERDAM • De erkende topschutters Willem Looijen en Ferry Meijdam hebben zich direct op de eerste competitiedag al doen gelden. Beide spelers scoorden zaterdag driemaal en namen zo meteen samen de kop in de Leerdamse topscorerslijst.


Ferry Meijdam luisterde zijn terugkeer van LRC naar zijn oude club op met drie goals in Tricht waar Heukelum zaterdag overtuigend met 0-4 won. Willem Looijen, vorig seizoen als tweede in de topscorerslijst geëindigd in de voortijdig afgebroken competitie, maakte zaterdag eveneens drie treffers. Zijn club SVS’65 had in Spijk met ruime 8-1 winst geen kind aan het Bossche OSC’45.

Drie voetballers scoorden dit weekend tweemaal. De nieuwe WNC-spits Mirel Ibrahimovic deed dat in Woudenberg waar WNC in de eerste klasse een 3-1 achterstand nog in een knappe 3-5 overwinning wist om te zetten. In Everdingen produceerde Simon van Zante al voor rust twee goals voor SC Everstein dat in de derde klasse D duidelijk met 4-0 van MVV’58 won. Voor vierdeklasser Beesd trof ook Hans Kroeze al vroeg tweemaal doel, maar ondanks de voortvarende 0-2 voorsprong ging Beesd in Hellouw in de streekderby tegen ASH met 4-3 alsnog ten onder.

De complete stand in deze topscorerslijst voor de regio Leerdam, die behoort bij Het Kontakt editie Leerdam, ziet er na de eerste competitieronde als volgt uit:

1 en 2 Willem Looijen (SVS’65) en Ferry Meijdam (Heukelum) met 3 goals.

3 tot en met 5 Mirel Ibrahimovic (WNC), Hans Kroeze (Beesd) en Simon van Zante (SC Everstein) met 2 goals.

6 tot en met 29 Arnoud van Arendonk (ASH), Bart Barendregt (LRC), Jort Binneveld (SC Everstein), Ben Boeijink (SVS’65), Gerard Breider (Asperen), Jorn van de Broek (Beesd), Danny Bijl (ASH), Nicky van Dam (HSSC’61), Jesse Dibbets (WNC), Rogier Gerritsen (LRC), Marijn Hak (ASH), Geert de Heus (ASH), Semih Kaplan (Heukelum), Tristan Koet (HSSC’61), Tygo van Markus (Vuren), Fitim Meha (SVS’65), Sam Muilenburg (SVS’65), Björn Paul (Vuren), Emilio Prieto (WNC), Robbie de Roos (SC Everstein), Duane Ruytink (SVS’65), Maurice Schopenhouer (SVS’65), Aron van Soest (HSSC’61), en Kevin van de Velde (WNC) met 1 goal.

Anton van der Giessen

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup