Logo regio-voetbal.nl
Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Maximaal 250 toeschouwers bij derby HSSC’61-SC Everstein

  •   keer gelezen   Nieuws

HEI- EN BOEICOP • Conform de richtlijnen van de noodverordening van de Veiligheidsregio Utrecht mag de derby HSSC’61-SC Everstein komende zaterdag door ‘slechts’ maximaal 250 toeschouwers worden bijgewoond.


Alle toeschouwers moeten zich vooraf digitaal registreren. Dit kan vanaf donderdagavond 24 september via de website van zowel HSSC’61 als SC Everstein. Voor de supporters van SC Everstein is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

“We realiseren ons dat het voetbalfeest, wat de derby normaal is, in het water valt”, zegt HSSC’61-voorzitter Frank Lakerveld. “Wij zouden dat ook liever anders zien, maar de omstandigheden vragen echter om de genoemde maatregelen. Aanstaande zaterdag is het voor 250 toeschouwers mogelijk om de voetbalwedstrijd te bekijken en daar houdt het mee op, zowel qua aantal als qua activiteiten en faciliteiten. We doen een nadrukkelijk verzoek op u en jullie om dit te accepteren en de richtlijnen en ook de daarbij betrokken vrijwilligers te respecteren. Dit in het belang van HSSC’61 en sc Everstein.”

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup