Logo regio-voetbal.nl
Foto: Jan Noorlandt
voorbeschouwing Voorbeschouwingen

Na week rust pakt Altena tegen De Zwerver de draad weer op

  •   keer gelezen   Nieuws

ALTENA • Ook komend weekend moeten de wedstrijden weer afgewerkt worden zonder publiek. Zaterdag staat Altena tegen De Zwerver op het programma. Het verschil is dat Altena de volle winst pakte uit twee wedstrijden. De Zwerver staat op één punt uit eveneens twee duels. Dus kunnen we Altena als de favoriet aanwijzen in Nieuwendijk. 


Interessant wordt het ook bij Wilhelmina’26. Gaat het deze keer wel door? De Wijk en Aalburgers speelden pas één wedstrijd. Hopelijk zijn de Ebbebewoners klaar en scherp voor de ontmoeting tegen EBOH om de zeperd uit de eerste wedstrijd met 3-0 verlies tegen SVW te repareren. 

Tweede Divisie
In de tweede divisie kwam Kozakken Boys afgelopen zaterdag door de coronaperikelen niet in actie tegen Kon. HFC. Zaterdag moeten de Werkendammers naar Rijnsburgse Boys. Dat wordt zeker geen gemakkelijke klus. Kozakken Boys zal scherp moeten beginnen. Met name handenbindertje en aanvalsleider Dani van der Moot van Rijnsburgse Boys is een gevaar.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse loopt het bij Achilles Veen volgens plan. De Veense trots liet zich goed gelden tegen concurrent DHSC en is nu medekoploper in de hoofdklasse. Zaterdag wordt het een kwestie van doorpakken bij en tegen Zwaluwen, dat nog op nul punten staat.

Eerste klasse
In de eerste klasse is Almkerk nog ongeslagen. Dus is het zaak die status overeind te houden bij en tegen SVL in Langbroek.

GRC 14-LRC Leerdam gaat niet door. 

Tweede klasse
In de tweede klasse zal Sleeuwijk moeten laten zien dat de opkikker tegen Woudrichem geen incident is geweest. Makkelijk zal het niet worden bij en tegen Heukelum. De wedstrijd Woudrichem tegen Arkel gaat niet door vanwege een coronabesmetting

Derde klasse
In de derde klasse wacht GDC het onberekenbare Merlijn. Het zal voor de Eethenaren volle bak moeten zijn bij de studenten in Tilburg. Dat geldt ook voor NOAD’32, dat nu door moet pakken bij SV Capelle. Sparta’30 weet zich in de zorgen. Dat daar verandering in komt tegen koploper GVV’63 is onwaarschijnlijk.

Zondag
Be Ready afgelopen zondag onnodig een steek vallen tegen Vlijmense Boys. Komende zondag is er alle kans de draad weer op te pakken tegen RKDVC. Dat zal ook Dussense Boys moeten doen tegen het zwakke SVV.

Nico van Es,
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup