Logo regio-voetbal.nl
<p>&bull; Wilco van Houtum.</p>

• Wilco van Houtum.

(Foto: regio-voetbal.nl)
Trainerscarrousel

Wilco van Houtum en Hedel na dit seizoen uit elkaar

  •   keer gelezen   Nieuws

HEDEL • Hedel moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De vijfdeklasser en huidig trainer Wilco van Houtum hebben in goed overleg besloten om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen. 


“Ik ben nu aan mijn vierde volle seizoen bezig en we denken van beide kanten dat dit het moment voor iets anders is”, zegt Van Houtum. 

De Bosschenaar, die eerder onder meer RKVSC onder zijn hoede had en daarmee een periodetitel behaalde, promoveerde in het seizoen 2017/18 met Hedel naar de vierde klasse. Het jaar erop moest echter de stap terug weer gemaakt worden. In het laatste seizoen (2019/20) stond Hedel derde in de rangschikking, maar gooide corona roet in het eten om een succesje te kunnen boeken. 

Momenteel is Hedel in 5B lijstaanvoerder met negen punten uit vier wedstrijden. “Ik hoop met een prijs afscheid te kunnen nemen”, aldus Van Houtum. 

Wat zijn toekomst betreft, houdt hij alle mogelijkheden open. Dat betekent dat een eventuele zaterdagclub ook bij hem mag aankloppen. “Nee, het hoeft niet er se een zondagclub te zijn. Ik zou de sfeer bij het zaterdagvoetbal ook weleens willen proeven.”

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup