Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Louis Janssen (32) bij Hedel volgend seizoen opvolger van Wilco van Houtum

Nieuws Trainerscarrousel 2.259 keer gelezen

HEDEL • Vijfdeklasser Hedel heeft een opvolger voor de eind dit seizoen vertrekkende trainer Wilco van Houtum gevonden. Louis Janssen zal vanaf het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer worden. 

De 32-jarige Bosschenaar is al vier jaar assistent-trainer bij de Hedelnaren. Janssen stak negen jaar geleden de Maas over om in Hedel de jeugd te trainen. Sinds die tijd is Janssen er kind aan huis en trainde er diverse jeugdteams en is de laatste jaren tevens assistent-trainer bij het eerste.

Breed gedragen
“Zijn aanstelling wordt binnen de club enorm breed gedragen”, zegt een verheugde Hedel-voorzitter Patrick Olde Scholtenhuis. “We zijn erg blij dat Louis deze stap kan maken.”

Doordat Janssen onder trainer Ben Hoek en de laatste jaren onder Wilco van Houtum al geruime tijd assistent-trainer is, kent hij de hoofdmacht van Hedel als zijn eigen broekzak. “Ik heb er veel zin in dat ik vanaf het nieuwe seizoen bij het eerste elftal op eigen benen mag staan”, reageert de Bosschenaar.

Aanvallend voetbal
Janssen weet dat de organisatie bij Hedel goed staat en wil daar vanaf augustus een vervolg aan geven. “Natuurlijk zal ik er wel mijn eigen voetbalvisie op na gaan houden. Van nature ben ik wel iemand die aanvallend voetbal prefereert. Ik speel graag op de helft van de tegenpartij.”

Momenteel staat Hedel in 5B op de eerste plaats. Huidig trainer Wilco van Houtum streeft naar een afscheid met een prijs. “We gaan natuurlijk proberen het seizoen samen goed af te maken”, glimlacht Janssen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden