Logo regio-voetbal.nl
Foto:
ingezonden mededeling

De kledingsponsor van de KNVB: Cavallaro Napoli

  •   keer gelezen   Nieuws

De exclusieve functie als kledingsponsor van de KNVB wordt al sinds 2018 bekleed door het merk Cavallaro Napoli. Vijf jaar lang zal het van oorsprong Italiaanse merk zijn uiterste best doen deze functie te bekleden. 


Naast de KNVB hebben clubs als AZ en Arsenal ook een dergelijke samenwerking. Combinaties van unieke accenten en kleuren zie je vaak in de kleding van Cavallaro Napoli. De toegewijde houding van het merk die gepaard gaat met hoge kwaliteit mode is voor de KNVB cruciaal in het kiezen van een kledingsponsor. Meer weten over dit revolutionaire merk? Lees dan snel verder.

Cavallaro Napoli: ontstaansgeschiedenis
Guiseppe Cavallaro is de trotse oprichter van het merk. De affiniteit met mode zat er al op jonge leeftijd in. Vroeg begon de kleine Guiseppe met ontwerpen en maken van dassen. Familie- en vriendenkringen zijn nu nog belangrijkste afzetmarkt. Het duurde niet lang of Guiseppe kon zijn dassen aan een grotere doelgroep verkopen. Dit is in feite het ontstaan van het merk: Cavallaro Napoli. Dit vond plaats in het jaar 1999.

Voetbal heeft bij Guiseppe Cavallaro een net zo mooi plekje in het hart als mode. Het voetbal op het veld moet net zo mooi zijn als de kleding die men draagt. De oprichter is trots om deel uit te maken van een voetbalbond als KNVB. Destijds, bij de start van de samenwerking in 2018, werd Ronald Koeman aangesteld als bondscoach, wat een nieuw begin binnen KNVB betekende. Cavallaro Napoli is meer dan vereerd om aandeel te hebben in fundamenten de nieuwe start. Tegenwoordig zit Koeman bij F.C. Barcelona en is Frank de Boer trainer van het Nederlands elftal.

Vier jaar na de oprichting begon Guiseppe met het ontwerpen en maken van overhemden en andere herenkleding. De collectie overhemden van Cavallaro Napoli hebben een Italiaans vleugje in het ontwerp. Deze insteek in combinatie met bijzonder motieven zie je niet vaak. Herkenbaar is het geborduurde logo van Cavallaro Napoli op elke mouw van elk overhemd. Het maakt elk shirt chique en zakelijk. Het designen van overhemden met een Italiaanse visie groeide uit tot een succes. Overhemdenliefhebbers dragen de shirts van Cavallaro Napoli met veel plezier.

Het maatpak
“The Godfather” is een klassieker op gebied van maffiafilm. De Italianen en de pakken zijn in deze film en in realiteit onafscheidelijk. Uit de gemiddelde verzameling van herenkleding van een man mag geen pak hoe dan ook niet ontbreken. De pakken, die uiteraard bestaan uit een broek en colbert, zijn opvallend vergeleken met de concurrentie. Verfijnde accenten en andere opvallende karakteristieken zorgen ervoor dat Cavallaro Napoli loyale klanten heeft die hier erg van houden. Bovendien gebruikt het merk zuivere wol in de winter, en een mengeling van katoen en wol in de zomer, om het dragen van een pak niet te laten afhangen van het weer. Daarnaast maakt het merk gebruik van viscose of kunstzijde in de voering, wat helpt tegen het transpireren gedurende de dag. Een Cavallaro Napoli pak is beschikbaar voor elk seizoen. Polyester wordt ontweken, omdat het draagcomfort erg tegenvalt. 

Voetbaldroom
De droom van het merk om bekender te worden binnen de voetballerij is in gang gezet door de samenwerking met de KNVB. Cavallaro Napoli heeft hard getimmerd aan de weg sinds 1999 om nu bekend te staan als een merk waarbij je prachtige kleding van hoge kwaliteit kunt kopen. Als man ga je altijd smaakvol de deur uit. Benieuwd wat de collectie van Cavallaro Napoli voor jou in petto heeft? Voor overhemden, pull-overs en poloshirts ben je bij Cavallaro Napoli aan het goede adres. Laat je inspireren!

(ingezonden mededeling)

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup