Scheidend VV Cabauw-voorzitter Ton van Beek krijgt seizoenkaart voor het leven | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Ton van Beek met zijn bijzondere seizoenkaart.
• Ton van Beek met zijn bijzondere seizoenkaart. (Foto: VV Cabauw)

Scheidend VV Cabauw-voorzitter Ton van Beek krijgt seizoenkaart voor het leven

  •   keer gelezen   Nieuws

CABAUW • Ton van Beek legde vrijdag na tien (intensieve) jaren de voorzittershamer bij vv Cabauw neer.


Van Beek, die niets wilde hebben bij zijn afscheid (een koninklijke onderscheiding en het erelidmaatschap van de club had hij al), werd toch op bijzondere wijze geëerd. Hij ontving een op naam gestelde seizoenkaart van vv Cabauw voor het leven. Van Beek vond Bert van Baaren bereid om de voorzittershamer over te nemen.

VV Cabauw hoeft Van Beek overigens niet te missen, want het voormalige visitekaartje van de vereniging zal zo’n beetje iedere dag op de club zijn om met die andere enthousiaste vrijwilligers het complex te onderhouden en te verfraaien. Ook zijn netwerk en contacten blijft hij inzetten om vv Cabauw op welke wijze dan ook te steunen.

Metamorfose
Van Beek, die sinds 1963 lid is van de Cabauwse voetbalvereniging, speelde tien jaar in het eerste, om daarna scheidsrechter en trainer van de A-junioren te worden. Tussen 1986 en 2006 bekleedde hij de bestuursfunctie accommodatie, in welke periode het complex aan een ingrijpende metamorfose begon.

Adrie Strien wist hem tien jaar geleden te strikken als voorzitter. In deze periode kon hij de grootschalige opknapbeurt van het complex, samen met de vele andere vrijwilligers en overige bestuursleden, verder realiseren.

Social media
Ook nam vv Cabauw afscheid van Hélène van den IJssel als bestuurslid communicatie.

Zij stak afgelopen periode veel energie in het op een hoger plan brengen van de communicatie van de voetbalvereniging en dan met name op social media. Romy Vreeswijk is haar opvolgster.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup