Supportersvereniging vv Schoonhoven presenteert jubileumsjaal | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
<p>• Trots poseren met de gelimiteerde jubileumsjaal.</p>

• Trots poseren met de gelimiteerde jubileumsjaal.

(Foto:)

Supportersvereniging vv Schoonhoven presenteert jubileumsjaal

  •   keer gelezen   Nieuws

SCHOONHOVEN • De supportersvereniging van vv Schoonhoven viert in 2021 haar tienjarig jubileum. Om deze reden zijn in gelimiteerde oplage sjaals gebreid waarop de eerste en laatste zin van het Schoonhovense clublied te zien is.


Patrick de Bondt, voorzitter van de supportersvereniging, overhandigde zaterdag de eerste sjaals aan de (oud)-voorzitters van beide verenigingen. 

Belangrijke rol
Patrick de Bondt: “Oud-voorzitter van de voetbalvereniging Nico Peltenburg, Paul van Schaik en oprichter van de supportersvereniging Robin van Randwijk hebben in de afgelopen tien jaar een belangrijke rol vervuld. Het leek ons daarom een mooi gebaar om hun de eerste sjaals te overhandigen.”

Paul van Schaik, de huidige voorzitter van de voetbalvereniging vult aan: “In de afgelopen tien jaar heeft de supportersvereniging met menig evenement ervoor gezorgd dat de sfeer en wedstrijdbeleving rondom wedstrijden van ons eerste elftal een impuls gekregen heeft. Ook is er dankzij een sponsoractie van oud-voorzitter Robin van Randwijk en Vincent Neven een aanzienlijke bijdrage geleverd in de realisatie van de nieuwe kleedkamers. Dat is uniek voor een club uit onze regio en verdient alle waardering.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup