Logo regio-voetbal.nl
<p>• Jamal Ouassif.</p>

• Jamal Ouassif.

(Foto: @vvBrederodes)
Spelerscarrousel

Jamal Ouassif keert via DTS Ede terug bij Brederodes

  •   keer gelezen   Nieuws

VIANEN • Brederodes heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Jamal Ouassif. De 27-jarige aanvaller komt over van DTS Ede.


Ouassif doorliep de jeugdopleiding van onder meer Elinkwijk en FC Den Bosch. Bij Brederodes debuteerde hij in de senioren, waarna hij via SC Everstein en Valleivogels bij eersteklasser DTS Ede terechtkwam, waar hij in 2019 met 19 doelpunten en 12 assists werd verkozen tot Speler van het Jaar.

Aanwinst
Brederodes-trainer Sander Kloos over de komst van Jamal Ouassif: “Jamal is een echte aanwinst. Met zijn aanvallende kwaliteiten en ervaring brengt hij de selectie nog beter in balans. Hij heeft in de eerste klasse laten zien scorend vermogen te bezitten en veel assists te leveren. Met zijn snelheid brengt hij ook de gewenste diepte in ons spel. En het is opvallend hoe bewust en gemotiveerd hij de keuze maakt om zich bij ons aan te sluiten. Dat geeft vertrouwen in een goede samenwerking.”

Rek
Jamal Ouassif zelf: “Aanvoerder Dylan Warmenhoven vertelde mij over de huidige situatie van club, team en staf. Trainer Sander Kloos bood mij tijdens de corona-trainingen in juni de mogelijkheid om mijn conditie op peil te houden. Daar heb ik een zeer positieve indruk aan overgehouden. Ik heb vertrouwen in de kwaliteiten van de staf en de groep, waar nog veel rek in zit. Met mijn ervaring wil ik een bijdrage leveren om met Brederodes zo snel mogelijk minimaal naar de tweede klasse te promoveren.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup