• Jamal Ouassif.
• Jamal Ouassif. Foto: @vvBrederodes

Jamal Ouassif keert via DTS Ede terug bij Brederodes

Nieuws Spelerscarrousel 2.031 keer gelezen

VIANEN • Brederodes heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Jamal Ouassif. De 27-jarige aanvaller komt over van DTS Ede.

Ouassif doorliep de jeugdopleiding van onder meer Elinkwijk en FC Den Bosch. Bij Brederodes debuteerde hij in de senioren, waarna hij via SC Everstein en Valleivogels bij eersteklasser DTS Ede terechtkwam, waar hij in 2019 met 19 doelpunten en 12 assists werd verkozen tot Speler van het Jaar.

Aanwinst
Brederodes-trainer Sander Kloos over de komst van Jamal Ouassif: “Jamal is een echte aanwinst. Met zijn aanvallende kwaliteiten en ervaring brengt hij de selectie nog beter in balans. Hij heeft in de eerste klasse laten zien scorend vermogen te bezitten en veel assists te leveren. Met zijn snelheid brengt hij ook de gewenste diepte in ons spel. En het is opvallend hoe bewust en gemotiveerd hij de keuze maakt om zich bij ons aan te sluiten. Dat geeft vertrouwen in een goede samenwerking.”

Rek
Jamal Ouassif zelf: “Aanvoerder Dylan Warmenhoven vertelde mij over de huidige situatie van club, team en staf. Trainer Sander Kloos bood mij tijdens de corona-trainingen in juni de mogelijkheid om mijn conditie op peil te houden. Daar heb ik een zeer positieve indruk aan overgehouden. Ik heb vertrouwen in de kwaliteiten van de staf en de groep, waar nog veel rek in zit. Met mijn ervaring wil ik een bijdrage leveren om met Brederodes zo snel mogelijk minimaal naar de tweede klasse te promoveren.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 12 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33