Logo regio-voetbal.nl
<p>• Edward Knook.</p>

• Edward Knook.

(Foto: vv Lekkerkerk)
Trainerscarrousel

Lekkerkerk breekt per direct met Edward Knook, die trainer wordt van Dilettant

  •   keer gelezen   Nieuws

LEKKERKERK • VV Lekkerkerk heeft per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Edward Knook. Assistent-trainer Dennis Burger zal voorlopig zijn taken overnemen.


Voor Lekkerkerk was het een donderslag bij heldere hemel dat Knook volgend seizoen bij buurman en competitiegenoot Dilettant aan de slag gaat. 

Niet de schoonheidsprijs
Voorzitter Frans Braal: “Het was tot voor kort onze bedoeling om nog een mooie periode met Edward Knook te blijven samenwerken. We hadden met elkaar een traject ingezet dat er veelbelovend uitzag. Des te vreemder is het dat Knook plotseling en zonder enig signaal vooraf een contract ondertekent bij Dilettant. Ook de rol van die vereniging verdient ons inziens niet de schoonheidsprijs.”

Vertrouwensbreuk
Braal vindt dat er ten opzichte van Edward Knook, die ook voortijdig bij zijn vorige club De Zwerver vertrok, sprake is van een vertrouwensbreuk. “Zowel het bestuur, als de spelers en de technische staf zijn het vertrouwen in deze trainer verloren. Dat heeft ertoe geleid dat we geen prijs meer stellen op verdere samenwerking met Edward Knook en per direct afscheid van hem nemen.” 

Het bestuur van Lekkerkerk gaat zich nu oriënteren op het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen.

(later meer)

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup